Ευ. Αντώναρος: Η αβεβαιότητα είναι μεγάλη

"Μετά την ανακοίνωση ψηφοδελτίων υπάρχει κάθε φορά λίγη μουρμούρα. Δεν χωράνε όλοι οι άνθρωποι στα ψηφοδέλτια. Αυτό είναι φυσικό", δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Αντώναρος, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

"Κάποιοι αισθάνονται ότι αδικήθηκαν, κάποιοι αισθάνονται ότι έμειναν έξω. Προσωπικές αποφάσεις είναι αυτές. Σε τελευταία ανάλυση ο πρόεδρος του κόμματος παίρνει τις αποφάσεις, άρα παίρνει και την προσωπική ευθύνη", συμπλήρωσε ο κ. Αντώναρος.

"Η οργή του κόσμου και η αβεβαιότητα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Και αυτό δεν καταλαγιάζει από την μια μέρα στην άλλη. Ο προεκλογικός αγώνας άρχισε την περασμένη εβδομάδα με την προκήρυξη των εκλογών. Πριν από πολύ λίγες μόλις ημέρες", δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Β' Αθηνών αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις, και συνέχισε λέγοντας πως "τώρα ο καθένας κάθεται κάτω, βάζει τα κουκιά που έχει, βάζει τις προσδοκίες που έχει, βάζει τα σχέδια που κάνει για τον εαυτό του και την οικογένειά του, και αποφασίζει τι θα κάνει. Τώρα είναι η κρίσιμη περίοδος και τώρα θα αποφασίσει ποιος του λέει ξεκάθαρα πράγματα για να τον εμπιστευτεί".

Σχετικά με το δίλημμα των εκλογών ο κ. Αντώναρος είπε πως πρέπει να θυμίζει το πολιτικό προσωπικό του τόπου στον κόσμο κάθε τόσο τι διακυβεύεται.

"Τι είναι αυτό που έχουμε να αποφασίσουμε. Έχουμε να αποφασίσουμε Ευρώ ή Δραχμή. Πρόοδος η τρίτος κόσμος. Εμείς είμαστε και με το Ευρώ και με την πρόοδο. Διότι, αλίμονο αν αφήσουμε τη χώρα να γυρίσει πίσω. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητα, στην τσέπη του κόσμου", εξήγησε ο Ευάγγελος Αντώναρος.