Ο Τατσόπουλος, ο Καμμένος και η ... Γαλαξιακή Αυτοκρατορία

Συνέχεια στην προ ημερών αντιπαράθεσή του με τον Πάνο Καμμένο έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος.

Λίγο μετά το «άνοιγμα» του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα προς τον Πάνο Καμμένο, ο κ. Τατσόπουλος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Ο Πάνος Καμμένος, με νέες δηλώσεις του, πέρασε διακριτικά από τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στις εκλογές στη διεκδίκηση του αυτοδύναμου πρώτου κόμματος -και καθότι large εξ ιδιοσυγκρασίας, προτείνει εν τοιαύτη περιπτώσει και συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ας μην κωλύεται από τη γενναιοδωρία του και ας μην αυτοπεριορίζεται. Εικάζω ότι, έως την επόμενη Κυριακή, την ώρα που θα ανοίγουν οι κάλπες, θα θεωρεί εφικτό στόχο και τη διακυβέρνηση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας» έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook.

Σε δεύτερη ανάρτησή του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Δύο ειδών λαϊκισμοί υφίστανται, ως γνωστόν. Ο πρώτος, τύπου Καμμένου, σου υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια και ο δεύτερος, τύπου Παπαδήμου, εκμεταλλεύεται τον λαϊκισμό τύπου Καμμένου για να σε πείσει ότι προκαλεί ανεπανόρθωτη οικονομική αιμορραγία ακόμη και ο λαγός στιφάδο».