Φ. Κουβέλης: Η 6η Μαΐου δεν θα είναι η συντέλεια της Ελλάδος

Ο τόπος αυτός θα ζήσει και μετά την Κυριακή, τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο Ηράκλειο.

Φ. Κουβέλης: Η 6η Μαΐου δεν θα είναι η συντέλεια της Ελλάδος
1'

«Η 6η Μαΐου δεν θα είναι η συντέλεια της Ελλάδας όπως προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον λαό τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης» ανέφερε ο κ. Κουβέλης, που επανέλαβε ότι χρειάζεται μια προοδευτική πολιτική που μπορεί να οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση αλλά «με την κοινωνία ζωντανή».

Σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη, την Κυριακή ο Έλληνας θα μπορέσει να αποφανθεί για όσα έγιναν τα τελευταία 2-3 χρόνια, δηλαδή για τις πολιτικές που «αντί να μας βγάζουν από την κρίση μας βύθισαν περισσότερο στην ύφεση, που αντί να απαιτούν την συνεισφορά όλων ανάλογα με τις δυνάμεις τους, έριξαν όλα τα βάρη στους αδύνατους».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τους υπεύθυνους της κρίσης που τώρα προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το λαό, τρομοκρατημένα τα ίδια από τα χαμηλά ποσοστά τους.

Σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη, η 6η Μαΐου μπορεί να γίνει ως αφετηρία για θετικές εξελίξεις στο πολιτικό σύστημα και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με το μυαλό και την καρδιά, αλλά όχι με θυμό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή