Εκλογές 2012: Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Διαβάστε που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι «μονομάχοι» των εκλογών

Εκλογές 2012: Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί
2'

Συγκρατημένα χαμόγελα για τους περισσότερους και πλατιά για λίγους θα αποτυπωθούν στις καθιερωμένες φωτογραφίες των πολιτικών αρχηγών την ώρα που ρίχνουν το ψηφοδέλτιο στην κάλπη καθώς το κλίμα δεν ευνοεί ασφαλείς εκτιμήσεις.

Πού ομώς θα ασκήσουν τα εκλογικά τους καθήκοντα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα ψηφίσει πιθανότατα στα Ιωάννινα, όπως άλλωστε συνηθίζει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Σύμφωνα πάντως με τα στοιχεία εκλογικού σώματος του Υπουργείου Εσωτερικών είναι καταγεγραμμένος για το 4ο Λύκειο Ιωαννίνων.

Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 30ο & 39ο γυμνάσιο – Λύκειο Αθηνών.

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος θα μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Θεσσαλονίκη προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό δικαίωμα τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος και η κόρη του. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ψηφίζει στο 8ο ολοήμερο δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει στο 2ο δημοτικό σχολείο της Πύλου Μεσσηνίας.

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει στις 11:00πμ στο 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών ενώ ο επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος στην Σαμοθράκη.

Στο 1ο Λύκειο Πετρούπολης θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11:30 το πρωί της Κυριακής η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, θα ψηφίσει στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Περιστερίου στις 10 το πρωί.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ψηφίζει στο 43ο ολοήμερο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης

Η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πρασίνων, Ιωάννα Κοντούλη, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 6ο Γυμνάσιο-Λύκειο Ζωγράφου στις 9 το πρωί.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 09:30 στο γυμνάσιο του Βενεράτου του δήμου Ηρακλείου Κρήτης.

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 1ο Λύκειο Αγίων Αναργύρων (Σύρου και Παπάγου) στις 10.30 το πρωί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή