Φ. Κουβέλης: Μετέχω σε κυβέρνηση μόνο με γραπτές δεσμεύσεις

Προϋποθέσεις θέτει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, κ. Φώτης Κουβέλης για να μετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα.

Φ. Κουβέλης: Μετέχω σε κυβέρνηση μόνο με γραπτές δεσμεύσεις
1'

Σε συνέντευξή του στο «Έθνος», ο κ. Κουβέλης διευκρινίζει ότι για να μετάσχει σε κυβέρνηση θα πρέπει να υπάρχει πρόγραμμα με γραπτές δεσμεύσεις, ενώ θέτει τρεις όρους για να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ: Σοβαρότητα, Αξιοπιστία, Δέσμευση.

«Ο στόχος μας είναι μία προοδευτική κυβέρνηση. Διευκρίνισα : Ούτε παίρνουμε τοις μετρητοίς όποιον δηλώνει προοδευτικός, ούτε μοιράζουμε πιστοποιητικά προοδευτικότητας. Προτάσσουμε το πρόγραμμα με γραπτές δεσμεύσεις. Και όσο πιο ισχυρή είναι η ΔΗΜΑΡ τόσο πιο προοδευτική, αποτελεσματική και σταθερή θα είναι η κυβέρνηση. Για ένα πράγμα να είναι οι πάντες βέβαιοι. Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα ακυβέρνητη», τόνισε ο κ. Κουβέλης.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του θεωρεί εγκληματικό ένα εναλλακτικό σχέδιο για τη δραχμή. «Αυτό δεν είναι απλώς αχρείαστο, είναι κάτι παραπάνω από έγκλημα. Είναι λάθος», δήλωσε, προσθέτοντας ότι χρειάζεται Συμμαχία του Νότου και απαίτηση για περισσότερη Ευρώπη. «Για μας δεν υπάρχει Plan B με δραχμή», σημείωσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή