Εκλογές 2023: Πού θα μάθουν τα αποτελέσματα Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης

Εκλογές 2023: Αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο της κάλπης - Που θα πληροφορηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί τα τελικά αποτελέσματα

Εκλογές 2023: Πού θα μάθουν τα αποτελέσματα Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης
2'

Η ώρα για το κλείσιμο της κάλπης πλησιάζει και οι πολιτικοί αρχηγοί αφού άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, αναμένουν με αγωνία τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κηφισιά μαζί με την κόρη του Δάφνη και τον γιο του Κωνσταντίνο. Έπειτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς ώστε να παρακολουθήσει με μαζί με του συνεργάτες του το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, θα βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος του στην Κουμουνδούρου. Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας ψήφισε στην Κυψέλη ενώ το αποτέλεσμα θα το πληροφορηθεί οικογενειακά στο σπίτι του, στην ίδια περιοχή

Στο στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα βρεθεί στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη ώστε να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με στελέχη του κόμματός του. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα επιστρέφει αεροπορικώς στην Αθήνα, καθώς είχε μεταβεί στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Παράλληλα, ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που το πρωί βρέθηκε στη Λαμία για να ψηφίσει, νωρίς το απόγευμα αναμένεται να μεταβεί στον Περισσό για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25 στην πλατεία Κοραή, όπου μετά τις 21:00 θα προβεί σε δηλώσεις.

Σχετικές ειδήσεις

Εκλογές 2023: Πού θα μάθουν τα αποτελέσματα Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης

Εκλογές 2023: Οι παρουσιαστές της TV ψήφισαν – Με παιδιά, συγγενείς και Instagram

Εκλογές 2023: Στις κάλπες οι πολιτικοί αρχηγοί - Ποιοι άσκησαν μέχρι τώρα το εκλογικό τους δικαίωμα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή