Εκλογές 2023: Αρθρογράφος της Αυγής «αδειάζει» τον Πολάκη - «Χρεώνεστε την πανωλεθρία στα Χανιά»

Εκλογές 2023: Οι... ευχαριστίες του Πολάκη για την εκλογή του, ανάγκασαν τον αρθρογράφο της Αυγής, Νίκο Σαραντάκο, να σχολιάσει πως πρέπει να παραιτηθεί

Εκλογές 2023: Αρθρογράφος της Αυγής «αδειάζει» τον Πολάκη - «Χρεώνεστε την πανωλεθρία στα Χανιά»
1'

Ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις με τις αναρτήσεις του στα social media, σχολιάζοντας αυτή τη φορά το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η πρώτη ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από τη συντριπτική ήττα του κόμματός του, έφερε την αντίδραση του Νίκου Σαραντάκου ο οποίος συχνά αρθρογραφεί στην εφημερίδα Αυγή.

«Ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'' μέσα από την καρδιά μου σε όσους στήριξαν το Συριζα-ΠΣ και εξέλεξαν και μένα βουλευτη Χανιων ξανά.

Η συνολική ήττα είναι βαριά. Χρειάζονται γρήγορες κινήσεις, ιδεολογικό-πολιτικό και οργανωτικο ξεκαθάρισμα και συνολική ανασυγκρότηση για να προχωρήσουμε.
Θα το κάνουμε με αποφασιστικότητα», έγραψε ο Κρητικός βουλευτής και ύστερα ήρθε η αφοπλιστική απάντηση του Νίκου Σαραντάκου.

Ο ίδιος σχολίασε πως ο Παύλος Πολάκης χρεώνεται την επικράτηση της ΝΔ και στον νομό Χανιών ενώ τον κάλεσε να παραιτηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Σαραντάκος, αναφέρει: «Από το αποτέλεσμα αποδεικνύεται πως ήταν λάθος του Αλέξη Τσίπρα που ανακάλεσε την αρχική του απόφαση να μην σας συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια.Την πανωλεθρία στα Χανιά, που τα κέρδισε η ΝΔ πρώτη φορά στην ιστορία, τη χρεώνεστε εσείς, υπουργέ.

Το θαρραλέο θα ήταν να παραιτηθείτε από το ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή