ΣΥΡΙΖΑ: «Μαύρος καπνός» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Χωρίς να καταλήξει στα πρόσωπα που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

ΣΥΡΙΖΑ: «Μαύρος καπνός» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας
1'

Η απόφαση που έλαβαν τα κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου, είναι το να ζητήσουν την εξουσιοδότηση της Κεντρικής Επιτροπής, έτσι να επαναληφθεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, αυτή τη φορά με ευρεία σύνθεση, με την παρουσία των μελών της επιτροπής αυτοδιοικητικών εκλογών, έτσι ώστε την επόμενη Τρίτη να κλείσουν οριστικά τα πρόσωπα που θα προταθούν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η στήριξη προς τον δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργου Ιωακειμίδη για την περιφέρεια Αττικής. Παράλληλα, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, εξακολουθεί να είναι το πρόσωπο πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η Κουμουνδούρου, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν μοιάζει και τόσο «θερμός» μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναμένεται να προταθεί ο πρώην βουλευτής, Άγγελος Τόλκας, ο Απόστολος Γκλέτσος για τη Στερεά Ελλάδα, ο Μενέλαος Μαλτέζος και η Τάνια Ελευθεριάδου από την Καβάλα για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Γιάννης Στέφοςγια την Ήπειρο, ενώ ερωτηματικό παραμένει η περιφέρεια Κρήτης, εξαιτίας της διαφαινόμενης στήριξης της Νέας Δημοκρατίας προς τον Σταύρο Αρναουτάκη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή