Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: «Κάντε υπομονή», αναφέρει το περιβάλλον της Έφης Αχτσιόγλου

«Λίγη υπομονή», λένε συνεργάτες της Έφης Αχτσιόγλου, στο πρώτο σχόλιο εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εκλογών για τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
EUROKINISSI.

Στους 143.800 ανέρχονται οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ που προσήλθαν μαζικά στα εκλογικά κέντρα που στήθηκαν σε όλη τη χώρα, προκειμένου να εκλέξουν τον νέο αρχηγό του κόμματος, που θα παραλάβει τη σκυτάλη από τον Αλέξη Τσίπρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε ορισμένα κέντρα οι πολίτες περίμεναν πάνω από μια ώρα για να ψηφίσουν.

Στις 21:00 και με μία ώρα καθυστέρηση λόγω της μαζικής συμμετοχής, οι κάλπες στα περισσότερα από τα 570 εκλογικά κέντρα έκλεισαν, ωστόσο σε ορισμένα με μεγάλες ουρές παρέμειναν ανοιχτά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι. Χαρακτηριστικά, σε 60 εκλογικά κέντρα οι κάλπες έκλεισαν στις 22:15. Τα δύο πρώτα φαβορί, με βάση τις δημοσκοπήσεις, είναι οι Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν ισχύουν αυτά που διαβάζετε για εκτιμήσεις τελικού αποτελέσματος, λίγη υπομονή. Δεν έχει ανοίξει καν ακόμη η πλατφόρμα συλλογής των αποτελεσμάτων», τόνισαν οι συνεργάτες της Έφης Αχτσιόγλου, σε μία πρώτη τοποθέτηση.

Συνολικά ψήφισαν 143.800 υποστηρικτές του κόμματος, ενώ από αυτούς, οι 39.800 είναι νέα μέλη, δηλαδή εγγράφηκαν σήμερα στο κόμμα για να συμμετάσχουν στη διαδικασία. Σημειώνεται ότι ψήφισαν και 1.100 άτομα από το εξωτερικό.

Σχετικές ειδήσεις