ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρατούμενος όλη τη νύχτα ο Κωνσταντίνος Φλώρος: Καρέ - καρέ η επίθεση στη Βουλή

Κρατούμενος όλη τη νύχτα ο Κωνσταντίνος Φλώρος: Καρέ - καρέ η επίθεση στη Βουλή
Φωτ.: Eurokinissi

Κωνσταντίνος Φλώρος: παραμένει κρατούμενος απόψε μετά την προθεσμία που έλαβε από τον Ανακριτή

Αύριο μετά την 1 το μεσημέρι θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή για την απολογία του ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για την επίθεση μέσα στην Βουλή σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου.

Ο κατηγορούμενος, που θα περάσει ολόκληρη την αποψινή νύχτα κρατούμενος μετά την προθεσμία που έλαβε από τον Ανακριτή, καλείται να απολογηθεί για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του, για την επίθεση μέσα στην Βουλή σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου.

Το απίστευτο επεισόδιοσημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης της άρσης ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, σχετικά με συκοφαντική δυσφήμηση μέσω ψευδούς λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο που είχε υποβάλει ο πατέρας του κ. Φλώρου.

Σύμφωνα με δηλώσεις της συνηγόρου του κατηγορούμενου, Βάσως Πανταζή, του περιστατικού είχε προηγηθεί «χυδαία λεκτική επίθεση» του θύματος προς τον εντολέα της. Η συνήγορος αναφέρθηκε σε «δικαιολογημένη αγανάκτηση» , όπως «προβλέπεται και οριοθετείται στον ποινικό νόμο».

Παράλληλα η κ. Πανταζή εκφράζοντας έκπληξη για την κακουργηματική κατηγορία σε βάρος του κ. Φλώρου , έκανε λόγο για «νομική υπερβολή» επί ενός ατυχούς προσωπικού περιστατικού.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Γραμμένος μιλώντας στο Star υποστήριξε: «Με έπιασε από τον λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα».

Σχετικές ειδήσεις