Κυριάκος Μητσοτάκης: Από την Πελοπόννησο στη μάχη της Κρήτης

Σπιντάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε Πάτρα και στο Αίγιο, πριν αναχωρήσει για την Κρήτη, όπου την ερχόμενη Κυριακή θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Από την Πελοπόννησο στη μάχη της Κρήτης
3'

Σήμερα ο πρωθυπουργός κατεβαίνει «κάτω από το αυλάκι» όπου θα κάνει τρεις σταθμούς στο πλαίσιο της περιοδείας του εν όψει των Ευρωεκλογών. Άλλωστε η Πελοπόννησος είναι μια κρίσιμη περιφέρεια όπου η ΝΔ πρέπει να αυξήσει την συσπείρωση των γαλάζιων ψηφοφόρων.

Αφετηρία θα είναι η Αιγιάλεια, όπου σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της τοπικής ΔΗΜ.ΤΟ. θα βρίσκεται στα γραφεία της οργάνωσης γύρω στις 11 το πρωί και θα κατευθυνθεί στα γραφεία του κόμματος, στην οδό Μητροπόλεως 38 έναντι του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης, όπου και αναμένεται να απευθύνει χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους πολίτες.

Ακολούθως ο πρωθυπουργός θα κατευθυνθεί στην Πάτρα, όπου αναμένεται γύρω στις 12-12.30 το μεσημέρι.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και εκτός απροόπτου στη συμβολή με την οδό Γεροκωστοπούλου.

Ο κ. Μητσοτάκης για μια ακόμα φορά αναμένεται να προβάλει τις μάχες καθημερινότητας που δίνει η κυβέρνηση, απέναντι στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες αλλά και να επιμένει στον απολογισμό των πεπραγμένων της κυβέρνησης και στην ανάδειξη των διλημμάτων για την πολιτική σταθερότητα την επομένη των ευρωεκλογών.

Αμέσως μετά την Πάτρα, ο κ. Μητσοτάκης θα κατευθυνθεί στον Πύργο, και αφού κάνει την καθιερωμένη βόλτα στην πλατεία και τα καταστήματα της πόλης, αναμένεται να πραγματοποιήσει μία σύντομη ομιλία στην οποία θα αναφερθεί στο διακύβευμα της κάλπης της 9ης Ιουνίου και θα ζητήσει την ψήφο των Ηλείων πολιτών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός στις περιοδείες του, θα πλαισιώνεται από υπουργούς, αλλά και υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Ηράκλειο το Σάββατο 1 του μήνα και θα μιλήσει το βράδυ έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης, καθώς έχει επιλέξει να μην κάνει κεντρικές και μεγάλες πολιτικές ομιλίες.

Στη ΝΔ, πάντως, είναι σίγουρο πως θα προετοιμάσουν υποδοχή και συγκέντρωση κόσμου καθώς μια βδομάδα πριν τις εκλογές η εκδήλωση από την "μπλε" Κρήτη θα σηματοδοτήσει την ισχυρή παρουσία του κόμματος στο νησί. Ήδη υπουργοί της κυβέρνησης όπως οι κύριοι Πιερρακάκης και Σκέρτσος βρίσκονται στο νησί όπου προετοιμάζουν την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Μια μέρα μετά, ο πρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί στα Χανιά όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει προγραμματιστεί κεντρική πολιτική ομιλία αλλά και εκδήλωση στο Αρσενάλι με παρέμβαση για την Κρήτη και τα προβλήματα της, η οποία θα συνοδεύεται, όπως μαθαίνουμε, από μία διακαναλική συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ της Κρήτης.

Μεγάλο βάρος αναμένεται να δοθεί και την επόμενη εβδομάδα τόσο στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Θησείο, όσο και στην Θεσσαλονίκη που αποτελεί ίσως το πιο κρίσιμο ορόσημο της γαλάζιας παράταξης στη Βόρεια Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια

08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια