Αλέξης Τσίπρας: Αυτοί συμμετέχουν στο Ίδρυμα του πρώην Πρωθυπουργού

Τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα.
Αλέξης Τσίπρας: Αυτοί συμμετέχουν στο Ίδρυμα του πρώην Πρωθυπουργού
EUROKINISSI.
1'

Η επωνυμία και το καταστατικό του «Ιδρύματος Τσίπρα» κατατέθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με αριθμό 173633601000, μέσω του οποίου ο τέως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα επιχειρήσει το προσωπικό του rebranding.

Στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δημιουργήθηκε, συμμετέχουν –πέραν του κ. Τσίπρα– δύο στενοί του συνεργάτες: Για τον διευθυντή του Γραφείου, πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου, o οποίος θα είναι κατά το νόμο ο διαχειριστής του Ιδρύματος και τη Γιάννα Πεππέ, Γενική Γραμματέα του Μεγάρου Μαξίμου, επί πρωθυπουργίας Τσίπρα.

Το γραφείο Τύπου του Ιδρύματος αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπούσιος, ο οποίος άλλωστε είναι διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, ενώ προβλέπεται να δραστηροποιηθούν αρκετοί στενοί συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού, όπως οι Βαγγέλης Καλπαδάκης, Κώστας Γαβρόγλου, Γιώργος Χουλιαράκης, όπως και η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ήταν η τελευταία εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή