Κυβερνητικές πηγές για το Πόθεν Έσχες Κασσελάκη: «Τα δυο ψέματα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε δυο ψέματα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της κυβέρνησης, «καίγεται» ο Στέφανος Κασσελάκης
Κυβερνητικές πηγές για το Πόθεν Έσχες Κασσελάκη: «Τα δυο ψέματα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ»
1'

Δριμεία επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσαν κυβερνητικές πηγές καθώς στέκονται στα δυο ψέματα, όπως υποστηρίζουν, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει πει δυο ψέματα αναφορικά με το... πολυθρύλητο Πόθεν Έσχες, του.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Ψέμα πρώτο: Υποστήριξε ότι δεν μπορεί να κάνει δήλωση Πόθεν έσχες τώρα, γιατί δεν λειτουργεί η πλατφόρμα. Ψέμα. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή του. Ο ίδιος όφειλε να υποβάλει αρχική δήλωση σε 90 μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του. Η υπάρχουσα πλατφόρμα είναι ανοιχτή και δέχεται κανονικά αρχικές αιτήσεις. Θα μπορούσε από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του το 2023 να την έχει υποβάλει ηλεκτρονικά αφού, παρά τους ισχυρισμούς του, η πλατφόρμα pothen.gr ήταν και παραμένει ανοικτή για να την υποβάλει ακόμη και σήμερα. Ψέμα δεύτερο: Είπε στη συνέχεια, «ανοίξτε την πλατφόρμα και θα τα καταθέσω άμεσα». Ταυτόχρονα ισχυρίστηκε ότι του λείπουν έγγραφα από την IRS (την αμερικανική φορολογική αρχή). Πως γίνεται να ισχύουν και τα δύο;».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή