O Ανδρουλάκης σήκωσε το γάντι: «Είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ξανά από τη βάση - Δεν θα δεχθώ ρεσάλτα»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε όλους όσοι έχουν φιλοδοξίες να δηλώσουν «παρών».  Θεμιτές οι φιλοδοξίες Δούκα, είπε. 
O Ανδρουλάκης σήκωσε το γάντι: «Είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ξανά από τη βάση - Δεν θα δεχθώ ρεσάλτα»
2'

Το γάντι στους αμφισβητίες του σήκωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, εξαπολύοντας επίθεση σε όσους έθεσαν θέμα ηγεσίας την επαύριον των ευρωεκλογών.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε έτοιμος να αξιολογηθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή ξανά από τη βάση της δημοκρατικής παράταξης.

Ταυτόχρονα, διαμήνυσε πως δεν θα δεχθεί ούτε ρεσάλτα ούτε τυχοδιωκτισμούς και ότι όλα θα γίνουν με απόλυτο σεβασμό στις θεσμικές λειτουργίες του κόμματος. «Θα τα κάνουμε όλα θεσμικά» τόνισε και παρέπεμψε σε αποφάσεις στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Μάλιστα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο διαγραφών μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. «Μόλις κλείσει ο θεσμικός διάλογος και οι αποφάσεις, όποιος βγει με τοξικό λόγο, εσωστρέφεια και διχόνοια, θα μείνει εκτός ΠΑΣΟΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν θα είναι ο υποψήφιος ο ίδιος, απάντησε πως είναι καθαρό αυτό που είπε.

Στηλιτεύοντας τη στάση των στελεχών που θέτουν θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, τους κάλεσε αν δεν τους αρέσει το υπόδειγμα της δικής του ηγεσίας, να το πουν ευθαρσώς.

Σημείωσε με νόημα πως ο ίδιος δεν είναι ούτε παράγοντας διαφθοράς, ούτε παράγοντας παιχνιδιών με τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, ούτε παράγοντας αποσταθεροποίησης.

«Με θλίβει πάρα πολύ ότι κάποιοι δεν περίμεναν ούτε το πέρας της διαδικασίας. Δηλαδή, ενώ μετρούσαν ψηφοδέλτια στα εκλογικά κέντρα, να εμφανίζεται κάτι προσχεδιασμένο στα μίντια» ανέφερε καυστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Σε ό,τι αφορά τις φιλοδοξίες του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, τις χαρακτήρισε θεμιτές και προσέθεσε: Ο κ. Δούκας μπορεί να είναι υποψήφιος.

Παραδέχθηκε πως το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να πάει καλύτερα στις ευρωεκλογές.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή