Πολάκης για Αυγενάκη: «Μέχρι και τον πίνακα ζωγραφικής που βρήκε πίσω από το γραφείο του πήρε»

Σύμφωνα με καταγγελία που υποστηρίζει ο κ. Πολάκης ότι περιήλθε στον Τομέα Διαύγειας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λευτέρης Αυγενάκης υποδέχθηκε τον διάδοχό του, Κώστα Τσιάρα, σε ένα άδειο γραφείο, ενώ από τον τοίχο έλειπε ακόμη και ο πίνακας που τον κοσμούσε επί σειρά ετών.
Πολάκης για Αυγενάκη: «Μέχρι και τον πίνακα ζωγραφικής που βρήκε πίσω από το γραφείο του πήρε»
2'

Φωτογραφίες από την κατάσταση του γραφείου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πριν και μετά την αποχώρηση του Λευτέρη Αυγενάκη παραθέτει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Πολάκης.

«Μέχρι και τον πίνακα ζωγραφικής που βρήκε πίσω από το γραφείο του πήρε. Την πρώτη ημέρα στο υπουργείο, την τελευταία στην παράδοση και κάτω το φορτηγάκι που φόρτωσε τα λάφυρα όπου αριστερά φαίνεται το μεγάλο δέμα που συσκεύασε τον πίνακα Μπράβο στην Κρητική λεβεντιά του ανδρός. Την επόμενη φορά ο Μητσοτάκης να τον τοποθετήσει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τρέμε νομισματοκοπείο» αναφέρει στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικότερα, η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

«Κυριακο Μητσοτακη για δες αυτο!!!!!Αυτες οι φωτογραφιες ηρθαν στον τομεα Διαγανειας του Συριζα με υπογραφη «Μελη ΝΔ απο αγροτικο χωρο» με το εξης σημειωμα: «Μέχρι και τον πίνακα ζωγραφικής που βρήκε πίσω από το γραφείο του πήρε . Την πρώτη ημέρα στο υπουργείο , την τελευταία στην παράδοση και κάτω το φορτηγάκι που φόρτωσε τα λάφυρα όπου αριστερά φαίνεται το μεγάλο δέμα που συσκεύασε τον πίνακα . Μπράβο στην Κρητική λεβεντιά του ανδρός . Την επόμενη φορά ο Μητσοτάκης να τον τοποθετήσει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους . Τρέμε νομισματοκοπείο .»Οντως ο πινακας αυτος οπως φαινεται στις φωτογραφιες υπηρχε επι Βοριδη και Λιβανού (φωτο 4-5) πισω απο το γραφειο του Υπουργου Αγροτικης Αναπτυξης,υπηρχε οταν ανελαβε ο Αυγενακης το Υπουργειο (φωτο 1) αλλα δεν υπαρχει οταν παραδιδει στον Τσιαρα(φωτο 2).Αυτη η φωτογραφια (φωτο 3)που φαινεται ενα φορτηγο να παιρνει τις αποσκευες εχει και ενα μεγαλο δεμα που μοιαζει με πακεταρισμενο πινακα!!ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και Υπουργε Τσιαρα: Αν ισχυει αυτη η καταγγελια μεριμνηστε να επιστρεψει ο πινακας στη θεση του!!!Ειναι περιουσια του Ελληνικου Δημοσιου δηλαδη του Ελληνικου λαου!!».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή