Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Τσιάρα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

«Στόχος η αναδιάρθρωση του πρωτογενούς τομέα», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επίσκεψή του
Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Τσιάρα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
EUROKINISSI
1'

Συνάντηση με το νέο υπουργό Κωνσταντίνο Τσιάρα πραγματοποιεί αυτή την ώρα (Παρασκευή 21/6) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο πρωθυπουργός συνεχίζει τις επισκέψεις του στα υπουργεία που άλλαξαν χέρια κατά τον ανασχηματισμό, καθώς η κυβέρνηση επικεντρώνεται στα θέματα της οικονομίας και ειδικά σε αυτά που αφορούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο πρωτογενής τομέας είναι γεμάτος προκλήσεις» τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να κινηθούμε με ταχύ τρόπο προς τη σωστή κατεύθυνση». Μάλιστα, είπε ότι «είμαστε εδώ να προσπαθήσουμε σαν μια ομάδα όλοι μαζί, να δώσουμε όλη μας τη δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα που υπάρχουν στον πρωτογενή τομέα».

Μεταξύ άλλων, ο νέος ΥπΑΑΤ, τόνισε ότι η ανάληψη των νέων του καθηκόντων αποτελεί «μεγάλη τιμή για μένα» και υποσχέθηκε ότι θα γίνει ό,τι «είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε μια κοινωνική ομάδα που έχει ιδιαιτερότητες και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή