Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ τα σενάρια περί συνάντησης στελεχών τους

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συνάντηση της διευθύντριας του γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη , Έλενας Αναστασίου, με τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη. Και τα δύο κόμματα διαψεύδουν κατηγορηματικά.
Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ τα σενάρια περί συνάντησης στελεχών τους
1'

Ανακοινώσεις εξέδωσαν και το ΠΑΣΟΚ, και λίγο αργότερα και ο ΣΥΡΙΖΑ, στις οποίες διαψεύδουν τα περί συνάντησης στελεχών τους.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής διέψευσε κατηγορηματικά «ως αποκυήματα φαντασίας που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς δημοσιεύματα ιστοσελίδων», σύμφωνα με τα οποία η διευθύντρια του γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη , Έλενα Αναστασίου, συναντήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη.

«Ούτε συνάντηση έγινε ούτε κανενός είδους διαβούλευση επιδιώχθηκε , όπως αναφέρεται ψευδώς», υπογραμμίζει εμφατικά η Χαριλάου Τρικούπη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επίσης διαψεύδει επίσης κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα.

«Το μόνο πράγμα που επιδιώκουν όσοι διακινούν τέτοια fake news, όπως το παραπάνω, είναι αποκλειστικά η εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους σχεδιασμών. Και, εντέλει, ο μόνος ωφελημένος από τέτοιες κινήσεις είναι ο κ. Μητσοτάκης και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνησή του» αναφέρεται στην ανακοίνωση .

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή