Ευθεία αμφισβήτηση Ραγκούση: Ο Κασσελάκης αν πάει σε εκλογές δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους

Νέα "βόμβες" από τον Γιάννη Ραγκούση προκαλούν ακόμη μεγαλύτερους τριγμούς στον ΣΥΡΙΖΑ - Τα στρατόπεδα και οι επιθέσεις 
Ευθεία αμφισβήτηση Ραγκούση: Ο Κασσελάκης αν πάει σε εκλογές δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους
YIANNIS.PANAGOPOULOS.EUROKINISSI.GR
3'

Βασική ευθύνη έχει ο Στέφανος Κασσελάκης για το αποτέλεσμα στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Γιάννης Ραγκούσης σε μια ακόμη ευθεία αμφισβήτηση των πρακτικών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

"Εαν ο κ. Κασσελάκης είχε γνωστοποιήσει πριν από την εκλογή του είτε τα πραγματικά του πολιτικά πιστεύω, πχ τι συμμαχία είναι το ΝΑΤΟ, τι καλή που είναι η Πλεύση Ελευθερίας και μπορούμε να συνεργαστούμε είτε είχε δείξει και την πολιτική του αντίληψη για το πολιτεύεσθαι δεν θα είχε εκλεγεί", είπε ο κ. Ραγκούσης στον ΑΝΤ1.

Τόνισε επίσης ότι αν δεν κατεβάσει την ανάρτηση ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Είπε ακόμη πως όσοι ψήφισαν τον κ. Κασσελάκη δεν ήξεραν τις θέσεις του και τόνισε με νόημα ότι: "Αυτή τη στιγμή δεν θα πάρει ούτε τους μισούς ψήφους αν πάει σε εκλογές πάλι"

“Απολύτως λανθασμένες οι επιλογές της ηγεσίας. Με τις πράξεις του πήγε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 14% αντί για το 20% . Δεν μπορεί να νομίζει πως θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα υπαλλήλων και δουλικών”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Μαντζουράνης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός»

Ο Γιάννης Μαντζουράνης από την πλευρά του μιλώντας στο «Mega» ήταν καυστικός για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός», διεμήνυσε.

Τζάκρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ανέκαθεν φράξιες

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας στον ΣΚΑΙ αναφερόμενη στο περιβόητο κείμενο είπε ότι «σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι πραξικόπημα, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέκαθεν είχε μειοψηφίες και φράξιες»

Νέα τοποθέτηση Σπίρτζη

Από την πλευρά του ο Χρήστος Σπιρτζής, αναφερόμενος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ONE για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως «είναι δευτερεύον θέμα ποιος θα είναι στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όταν πάμε να κάνουμε την ανασύσταση του προοδευτικού κόσμου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σπίρτζης, υπενθύμισε παράλληλα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε δηλώσει παρών για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς. «Στη συνέντευξή του στον κ. Χατζηνικολάου δεν υπερθεμάτισε; Δεν είπε ότι θα είναι και υποψήφιος; Αν σε μια βδομάδα άλλαξε θέση, μπορεί να ξαναλλάξει».

Ο πρώην υπουργός τοποθετήθηκε για τη συλλογή υπογραφών υπέρ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, «50.000, όπως το είπατε, θα το συζητήσουμε…». «Πάντως, θα μαζέψουμε μέσα σε μια μέρα πάνω από 2.500» τόνισε ο κ. Σπίρτζης, σε περίπτωση που και οι «87» θελήσουν να συγκεντρώσουν υπογραφές, διευκρινίζοντας πως «κανείς δεν έχει διάθεση να αμφισβητήσει τον κ. Κασσελάκη σαν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ», καθώς τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το ΠΑΣΟΚ «με τα αποτελέσματα που έχουν φέρει δεν μπορούν να αποτελέσουν τον εναλλακτικό πόλο της χώρας».

Στο ίδιο πλαίσιο, «το ότι διαμαρτύρονται 87 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε μια επιστολή σε μια σειρά από ζητήματα που έχουν γίνει τελευταία», νομίζω ότι είναι αυτονόητο σημείωσε ο κ. Σπίρτζης, λέγοντας πως «έχουμε από την Αμερική μια ανάρτηση που βάζει θέματα».

Για τα περιβόητα «μαύρα ταμεία», αν η ανάρτηση Κασσελάκη βάζει θέματα για τον ΣΥΡΙΖΑ, «αυτό είναι απαράδεκτο», είπε ο κ. Σπίρτζης, προσθέτοντας ότι ο κ. Κασσελάκης «οφείλει να έρθει να το απαντήσει ο ίδιος», διαφορετικά πρέπει να πετάξει από το μπαλκόνι του γραφείου του, τους στενούς συνεργάτες του, πρόσθεσε.

Με αφορμή τους επτά βουλευτές που συντάσσονται με το κείμενο υπογραφών είπε ότι «δεν φεύγει κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ παράλληλα έκανε λόγο για έναν «και με έναν τρόπο διαχείρισης που κατά τη γνώμη τη δική μου είναι ξένος τελείως» από πλευράς της ηγεσίας, αφήνοντας αιχμές για πολιτική στοχοποίηση.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή