Μυστική συνάντηση Χάρη Δούκα με 100 μέλη της ΚΕ - Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ ενόψει των εσωκομματικών εκλογών που αναμένεται να γίνουν μέσα στο 2024 
INTIME NEWS

Πολεμικό είναι το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ ενόψει και της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής. Μάλιστα, χθες έγινε συνάντηση του Χάρη Δούκα με μέλη της ΚΠΕ αλλά και βουλευτές που τον στηρίζουν και υπήρξαν θερμοί υποστηρικτές του Νίκου Ανδρουλάκη.

Στη συνάντηση που έγινε σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας πήγε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος εδώ και μέρες με ανακοίνωση του στηρίζει τον Δήμαρχο της Αθήνας, όπως και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος το 2021 ήταν στον στενό πυρήνα του Νίκου Ανδρουλάκη. Επίσης, Αντώνης Σαουλίδης και Κώστας Πετρίδης που είχαν στηρίξει τον νυν πρόεδρο στις προηγούμενες εσωκομματικές και τώρα θα στηρίξουν τον δήμαρχο Αθηναίων ήταν εκεί.

Το «παρών» επίσης έδωσαν η πρώην βουλευτής, Τόνια Αντωνίου, ο Θοδωρής Μαργαρίτης από την Ανανεωτική Αριστερά, ο Γρηγόρης Κατσίλας, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος, η Βάσια Αναστασίου, ο προερχόμενος από την ΕΔΕΜ, Νίκος Ιωσήφ, ο Παντελής Καμάς, ο Μανώλης Αννέτης, η πρώην Αν. Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Αναστασία Σιμητροπούλου, ο Λάζαρος Καραούλης, ο Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη, Μαρίνος Σκανδάμης, ο Αριστείδης Γκατζόγιας, ο Γιάννης Φωτάκης, ο Θανάσης Λεβέντης, ο Βασίλης Νούσιος, ο εκ των Τρικάλων και υποψήφιος Δήμαρχος το 2021, Γιώργος Ηλιάδης, η Έφη Πάγκαλου, ο Τάσος Δαρσινός και ο Χρήστος Μέγας.