Λευτέρης Αυγενάκης: «Δεν τίθεται θέμα παραίτησής μου, είμαι έκπληκτος με τις υπερβολές»

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού που είδε το φως της δημοσιότητας
Λευτέρης Αυγενάκης: «Δεν τίθεται θέμα παραίτησής μου, είμαι έκπληκτος με τις υπερβολές»
2'

Τα... μαζεύει τώρα ο πρώην υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα περιστατικό χειροδικείας, αλλά μόνο λεκτική ένταση, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε, το οποίο τον δείχνει να κινείται επιθετικά κατά υπαλλήλου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού που είδε το φως της δημοσιότητας:

«Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητώ συγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθεια μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο. Την ίδια στιγμή όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό “άγριου ξυλοδαρμού”, “λιποθυμιών”, “χειροδικιών” από μέρους μου.

Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φισούνα επιβίβαση.

Τέλος αρνείτο κατ’ επανάληψη να μου επιτρέψει την δυνατότητα επικοινωνίας με προϊστάμενό του ή άλλο υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας ως ύστατη προσπάθεια να καταφέρω να ταξιδέψω στην ώρα μου, κάτι που με οδήγησε να προσπαθήσω να πάρω το τηλ από τα χέρια του για να μιλήσω ο ίδιος. Ωστόσο το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο» αναφέρει ο πρώην υπουργός.

Μετά την καταγγελία της Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων για επεισόδιο μεταξύ του Λευτέρη Αυγενάκη με υπάλληλο του αεροδρομίου, ο βουλευτής της ΝΔ έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρει ότι λυπάται και ζητά συγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση, αλλά την ίδια στιγμή δηλώνει «είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό «άγριου ξυλοδαρμού», «λιποθυμιών», «χειροδικιών» απο μέρους μου».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή