Λατινοπούλου: «Όποιος γράφει με το δεξί χέρι τον βαφτίζουμε ακροδεξιό - Η Λεπέν δεν είναι ακροδεξιά»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι σε κίνδυνο και αποκάλεσε τη χώρα «ξέφραγο αμπέλι»
Λατινοπούλου: «Όποιος γράφει με το δεξί χέρι τον βαφτίζουμε ακροδεξιό - Η Λεπέν δεν είναι ακροδεξιά»
2'

«Έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο, που όποιος γράφει με το δεξί χέρι, να τον βαφτίζουμε ακροδεξιό. Ο όρος χρησιμοποιείται καταχρηστικά», είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πρόεδρος της Φωνής Λογικής και ευρωβουλευτής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως είπε, θαυμάζει την Ουγγαρία του Όρμπαν, επειδή «έχει 0 λαθρομετανάστες. Ακούει και σέβεται τον κόσμο», ενώ συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα κυβερνάται από την κεντροαριστερά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ξεκάθαρα κεντροαριστερός.

Σχολιάζοντας τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη η Αφροδίτη Λατινοπούλου είπε ότι έχουν κάνει «ξεκάθαρη κωλοτούμπα».

Πάράλληλα ανέφερε ότι δεν θέλει να ταυτιστεί με κανέναν, θα κριθεί για αυτά που λέει η ίδια, ενώ τόνισε πως «δεν θα κάνω βήμα πίσω». Πρόσθεσε πως «Όποιος νομίζει ότι με αλαζονεία μπορεί να κάνει κουμάντο, ενώ χρόνια τώρα πληρώνουμε όλοι τους φόρους μας, κάνει λάθος. Να μας απαλλάξουν από τους φόρους και να κάνουν ό,τι θέλουν».

Αναφερόμενη στις ομιλίες των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, είπε ότι «ακούσαμε δύο πολύ ωραίες και λογικές ομιλίες σε μια εποχή που τα αυτονόητα έλειψαν».

Σημείωσε πως η Ελλάδα κατά τη γνώμη της είναι σε κίνδυνο, δίνοντας έμφαση στην ακρίβεια και την εγκληματικότητα, ενώ για την εξωτερική πολιτική είπε ότι η χώρα «τρώει σφαλιάρες από την Τουρκία και την Αλβανία».

Για το μεταναστευτικό είπε πως η χώρα μας είναι «ξέφραγο αμπέλι». «Έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες» , ενώ για την κατάσταση στη Γαλλία είπε ότι γίνονται ανίερες συμμαχίες για να σταθούν απέναντι στη Λεπέν και κατέληξε: «Φυσικά στηρίζω Λεπέν. Δεν είναι ακροδεξιά η Λεπέν».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή