Κασσελάκης για Αυγενάκη: «Να τον διαγράψει τώρα ο Μητσοτάκης»

Σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητεί την άμεση απόπεμψη του Λευτέρη Αυγενάκη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
INTIME NEWS/Φωτογραφία αρχείου

Θύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό κόσμο της χώρας έχει ξεσηκώσει η απαράδεκτη συμπεριφορά του πρώην υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, σε βάρος υπαλλήλου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, στον οποίο φαίνεται να επιτίθεται σε βίντεο που έχει έρθει στο φως.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητεί την άμεση απόπεμψη του Λευτέρη Αυγενάκη από τον πρωθυπουργό, με τον Στέφανο Κασσελάκη να σημειώνει ότι εάν το περιστατικό αυτό είχε γίνει σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα ο πρωθυπουργός θα είχε ήδη απομακρύνει τον αντίστοιχο βουλευτή. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει και «να δεσμευτεί ότι δεν θα τον προστατέψει όταν συζητηθεί η άρση ασυλίας του».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Μη διαμαρτύρεστε «41τακατο».
Μην κάνεις τη δουλειά σου «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»
«Διαφωνία και λεκτική ένταση μόνο».
Η ασυλία της αλαζονείας θα τελειώσει.

Εάν δεν υπήρχε το περιστατικό καταγεγραμμένο σε βίντεο κυκλώματος ασφαλείας, όλοι ξέρουμε ποια θα ήταν η κατάληξη της υπόθεσης. Σύσσωμη η ΚΟ θα καταψήφιζε την άρση ασυλίας του βουλευτή τους, αν βέβαια έφτανε ποτέ η υπόθεση στη Βουλή...

Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα υπήρχε ανάλογο περιστατικό και ο ΠΘ δεν θα είχε ήδη αποπέμψει τον αντίστοιχο βουλευτή;

Σταματήστε τις χειραγωγήσεις, τα ψέματα και τα «χαστούκια» στον ελληνικό λαό.

Τώρα οφείλει ο Κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Και βεβαίως να δεσμευτεί ότι δε θα τον προστατέψει μέσω της ψήφου των βουλευτών του, όταν συζητηθεί η άρση ασυλίας του.

Καμία ανοχή».