«Κλείδωσε» η διαγραφή του Αυγενάκη - Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Βαρύ το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου με την συμπεριφορά Αυγενάκη
«Κλείδωσε» η διαγραφή του Αυγενάκη - Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ
1'

«Κλείδωσε» η διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη από τη Νέα Δημοκρατία μετά τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι... δικαιολογίες του Λευτέρη Αυγενάκη δεν έπεισαν τον γενικό γραμματέα της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρο Καλαφάτη. Μάλιστα, το κλίμα ήταν ήδη βαρύ στο Μέγαρο Μαξίμου με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, να αναφέρει: «Ο Λευτέρης Αυγενάκης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις».

Στις... εξηγήσεις του όμως ο πρώην υπουργός δεν παραδέχθηκε το επεισόδιο, παρά δήλωσε ότι υπήρξε απλώς μία λεκτική ένταση και μάλιστα, μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς προκάλεσε ακόμα επιπλέον εκφράζοντας την έκπληξή του για τις «υπερβολές» που ακούστηκαν, όπως είπε.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά το επεισόδιο κλήθηκε για εξηγήσεις από τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη, με τον οποίο συναντήθηκε στο γραφείο του, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες είναι άκρως ενοχλημένος από την συμπεριφορά του βουλευτή του και μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας μετέβη εσπευσμένα στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να επιληφθεί του ζητήματος.

Το ντροπιαστικό συμβάν ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων στον πολιτικό χώρο της χώρας, αφού σύσσωμη η αντιπολίτευση ζήτησε από την πρώτη στιγμή την παραίτηση του Λευτέρη Αυγενάκη, καταδικάζοντας την βίαιη συμπεριφορά του, ενώ όλα τα κόμματα δήλωσαν ότι τέτοιες συμπεριφορές ντροπιάζουν την Δημοκρατία του τόπου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή