Διεγράφη ο Αυγενάκης: Αλαζόνας κι αμετανόητος μέχρι μυελού οστέων

O Λευτέρη Αυγενάκης εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής - Ανακοινώθηκε η διαγραφή 
Διεγράφη ο Αυγενάκης: Αλαζόνας κι αμετανόητος μέχρι μυελού οστέων
2'

Παρά τις τεράστιες πολιτικές και όχι μόνο διαστάσεις που έχει λάβει το θέμα, ο Λευτέρης Αυγενάκης δείχνει να μην έχει καταλάβει τι ακριβώς έκανε και ποια είναι η θέση του.

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ στη Βουλή.

Παρά την διαγραφή του από την Κ.Ο. αρνείται να παραδώσει την έδρα του. Με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε πως δεν παραδίδει την έδρα, παραμένει βουλευτής, λέει δε πως είναι σεβαστή η απόφαση Μητσοτάκη για τη διαγραφή του. Οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος θα είχε παραιτηθεί από μόνος του και από βουλευτής και από μέλος του κόμματος.

Ο Αυγενάκης δεν έχει ούτε το θάρρος, ούτε βέβαια την πολιτική βαρύτητα να κάνει κάτι τέτοιο. Εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής. Πίστεψε ότι με μια αστεία συγγνώμη θα είχε ξεμπερδέψει και θα συνέχιζε το… θεάρεστο έργο του ως βουλευτής της ΝΔ.

Ακόμα και τώρα που έγινε ρεζίλι και εξέθεσε ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση επιμένει να κρατάει την έδρα διότι ευελπιστεί ότι το θέμα θα ξεχαστεί και θα τον ξαναφωνάξουν στη ΝΔ.

Αδιόρθωτος και αμετανόητος

Είναι αδιόρθωτος και αμετανόητος και παρά τα όσα συνέβησαν δεν πρόκειται βεβαίως να αλλάξει συμπεριφορά. «Ου μόνον αρχή άνδρα δείκνυσι, αλλά και αρχήν ανήρ». Απλά πράγματα και κατανοητά.

«Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη. Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος.

Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας».

Τα παραπάνω βέβαια δεν θα μπορούσε να τα ισχυριστεί αν η ΝΔ τον είχε διαγράψει ακαριαία και από μέλος του κόμματος για να μην μπορεί κανείς να ερωτηθεί: «Είναι δυνατόν η ΝΔ να έχει στους κόλπους της ένα στέλεχος που σηκώνει χέρι εναντίον εργαζομένων;».

Βρίσκει και τα κάνει αυτά τα τερτίπια ο κ. Αυγενάκης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή