Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ - Καμμένος: «Ο πλανήτης μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες»

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια

Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ - Καμμένος: «Ο πλανήτης μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες»
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Μέσω ανάρτησης στο Χ ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε τις ευχές του για καλή δύναμη στον Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων στην Πενσιλβάνια.

«Καλή δύναμη στον Πρόεδρο Τραμπ. Αφού απέτυχαν να τον εξουδετερώσουν και με την απόπειρα δολοφονίας μετά τις δικαστικές αθλιότητες ο πλανήτης μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες με την εκλογή του», ανέφερε μέσω ανάρτησης ο Πάνος Καμμένος.

Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

Παγκόσμιος σάλος έχει ξεσπάσει μετά την απόπειρα δολοφονίας του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, Ντόναλντ Τραμπ. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας στην Πενσυλβάνια έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα ο Ντόναλντ Τραμπ να τραυματιστεί την ώρα που βρισκόταν στο βήμα.

Εικόνες από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης με τον Ντόναλντ Τραμπ να φέρει αίματα στο πρόσωπο είναι σοκαριστικές ενώ αμέσως έκαναν τον γύρο του κόσμου. Παράλληλα, φαίνονται οι άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών να τρέχουν και να δημιουργούν έναν ασφυκτικό κλοιό προστασίας γύρω από εκείνον.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή