Σάλος στην πολιτική σκηνή για το «Βούλωσ' το» του Πολάκη στη Συρεγγέλα - «Σεξιστική συμπεριφορά»

Βορίδης, Κωνσταντινόπουλος, Σπίρτζης και Κωνσταντοπούλου πετούν τα βέλη τους στον Παύλο Πολάκη μετά το φραστικό επεισόδιο σε βάρος της Μαρίας Συρεγγέλα

Σάλος στην πολιτική σκηνή για το «Βούλωσ' το» του Πολάκη στη Συρεγγέλα - «Σεξιστική συμπεριφορά»
3'

Σε πρώτο πλάνο εξακολουθεί να βρίσκεται η συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη προς τη Μαρία Συρεγγέλα. Πρόκειται για τη λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλευτή της ΝΔ στον τηλεοπτικό «αέρα» φτάνοντας σε σημείο να της πει «βούλωσ’ το.

Σήμερα, η Μαρία Συρεγγέλα μιλώντας στον ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στη συγγνώμη που της ζήτησε ο Παύλος Πολάκης λέγοντας πως «δεν ήταν ειλικρινής». Ειδικότερα, η ίδια είπε πως «δεν αμφισβητώ ότι ήταν μία σημαντική κίνηση αλλά δεν ήταν ειλικρινής. Όταν υπάρχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές πρέπει να καταδικάζονται απ’ όλους. Ακόμη κι όταν ξεφεύγει μία κουβέντα, ζητάς συγγνώμη».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο πώς ξεκίνησε το συμβάν το πρωί της Τρίτης είπε «όντως η συζήτηση ήταν για τους ανασφάλιστους, για ένα θέμα με τον ΗΔΙΚΑ που ο κύριος Πολάκης επέμενε ότι ψηφίσαμε νομοθεσία που πετάμε τους ανασφάλιστους εκτός, ενώ έχει συμβεί το ακριβώς αντίθετο», ενώ σε άλλο σημείο σημείωσε «Δεν μπορούμε να καταδικάζουμε έτσι ένα κόμμα».

Επανέλαβε πως «ο κύριος Πολάκης πρέπει να διαγραφεί» υπενθυμίζοντας πως «δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Έχει ξαναμιλήσει με τέτοιο τρόπο ακόμη και σε απλούς πολίτες».

Η Μαρία Συρεγγέλα ανέφερε επίσης ότι «ο κύριος Πολάκης εκπροσωπεί το παλιό, την λογική του “θα σου πω εγώ τι πρέπει να γίνει, τι πρέπει να κάνεις”. Να κρίνουμε και να λέμε την άποψή μας σε ευπρεπή πλαίσια». Πρόσθεσε ότι «ένας άνθρωπος με τον τραμπουκισμό θεωρεί ότι μπορεί να επιβάλει τις απόψεις του. Δεν μπορεί να μας εκπροσωπεί πλέον αυτό».

Κωνσταντοπούλου: «Σεξιστική συμπεριφορά»

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «μία συμπεριφορά του νταή, σεξιστική» από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι μία συμπεριφορά του νταή, σεξιστική, που δεν είναι μόνο του κύριου Πολάκη, την έχω καταγγείλει κατ επανάληψη. Δέχομαι καθημερινά στη Βουλή αυτού του είδους τα φαινόμενα. Υπερασπίζομαι κάθε γυναίκα, κάθε πρόσωπο που θα δεχτεί τέτοιου είδους επίθεση. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να απευθύνεται με αυτόν τον τρόπο σε μία γυναίκα», ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Κωνσταντινόπουλος: Η συμπεριφορά Πολάκη μας επιστρέφει χρόνια πίσω

«Η συμπεριφορά του κυρίου Πολάκη είναι ντροπιαστική και μας επιστρέφει χρόνια πίσω», είπε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας σήμερα (17/7) στην ΕΡΤ, αναφορικά με τη χθεσινή λεκτική επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαρία Συρεγγέλα. Πρόσθεσε πως η εν λόγω συμπεριφορά είναι «δώρο» στην κυβέρνηση.

Σπίρτζης: Κακώς δεν καταδικάστηκε η συμπεριφορά Πολάκη

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι καταδικαστέες» είπε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στον ΣΚΑΙ για τη χθεσινή λεκτική επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Μαρία Συρεγγέλα στον τηλεοπτικό «αέρα». Πρόσθεσε πως κάτι τέτοιο «δεν βοηθάει» και τόνισε ότι «κακώς δεν καταδικάστηκε η εν λόγω συμπεριφορά».

Βορίδης: Ούτε παρατήρηση δεν έκαναν στον Παύλο Πολάκη

Σχετικά με τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη σε βάρος της Μαρίας Συρεγγέλα και ειδικότερα τη φραστική επίθεση στον τηλεοπτικό «αέρα», ο Μάκης Βορίδης είπε ότι «ο Πολάκης είναι Πολάκης». Αναγνώρισε τη συγγνώμη από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά στηλίτευσε πως δεν τελικά «δεν έκανε κάτι», εννοώντας πως δεν προχώρησε στη διαγραφή του. «Ούτε παρατήρηση δεν έκαναν στον κ. Πολάκη».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή