Μπελέρης από Στρασβούργο: «Στο τέλος από όλη αυτή την υπόθεση θα δικαιωθώ»

Υπάρχει συμπαράσταση απ' όλους του Έλληνες ευρωβουλευτές, τόνισε ο Φρέντι Μπελέρης

Μπελέρης από Στρασβούργο: «Στο τέλος από όλη αυτή την υπόθεση θα δικαιωθώ»
Eurokinissi
1'

Ο ευρωβουλευτής Φρέντι Μπελέρης προχώρησε σε δηλώσεις επισημαίνοντας πως στο τέλος απ' όλη αυτή την υπόθεση θα δικαιωθώ».

Έχοντας λάβει σχετική άδεια για την ορκωμοσία του ως ευρωβουλευτής, ο Φρέντι Μπελέρης μίλησε για τους άλλους ευρωβουλευτές της Ελλάδας τονίζοντας πως «έρχονται πολλοί να με ρωτήσουν για την υπόθεση και να μου συμπαρασταθούν. Ασφαλώς και υπάρχει από όλους τους Έλληνες ευρωβουλευτές συμπαράσταση. Η σύμπνοια ελπίζω να συνεχίσει να υπάρχει».

Για το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε, σημείωσε ότι νόμος προβλέπει πως όποιος έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης. «Το λογικό είναι το αίτημά να γίνει δεκτό. Το γεγονός ότι μου έδωσαν άδεια, δείχνει πως υπάρχει αλλαγή διάθεσης από αλβανικής πλευράς»

Ο Φρέντι Μπελέρης είπε ακόμα ότι αν η Αλβανία θέλει η θέση της να είναι στην Ευρώπη, πρέπει να το δείξει.

Συμπλήρωσε πως «η φυλακή όπως και να 'χει, είναι φυλακή». Υπενθυμίζεται πως μέσα στις επόμενες ημέρες ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας και νυν ευρωβουλευτής θα επιστρέψει στην Αλβανία και ειδικότερα στις φυλακές που κρατείται.

Παράλληλα, ο Φρέντι Μπελέρης έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους Έλληνες της Χειμάρρας λέγοντας πως «δεν είναι μόνοι τους».

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας προκήρυξε αυτοδιοικητικές εκλογές στη Χειμάρρα απαντώντας στο αίτημα του γραφείου του πρωθυπουργού, μετά την απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής στα Τίρανα για την καθαίρεση του Φρέντι Μπελέρη. Επ' αυτού ο ευρωβουλευτής υπογράμμισε «Στις 4 Αυγούστου να μην γίνουν τα ίδια».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή