Τα άκουσε για τα καλά ο Κασσελάκης από τους βουλευτές: «Προκαλείς τεχνίτες εσωκομματικές κρίσεις»

Τα… απωθημένα τους έβγαλαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε φροντίσει να τους επιβάλει «σιωπητήριο» επί μήνες.

Τα άκουσε για τα καλά ο Κασσελάκης από τους βουλευτές: «Προκαλείς τεχνίτες εσωκομματικές κρίσεις»
INTIME NEWS/Φωτογραφία αρχείου
2'

Μπορεί η συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα να «καλύφθηκε» από τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη -όχι από το κόμμα, κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο- όμως η κριτική προς τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σφοδρή. Και όχι μόνο από τους «συνήθεις υπόπτους».

Φουλ επίθεση κατά Κασσελάκη

Όπως ήταν αναμενόμενο, με απούσα την Όλγα Γεροβασίλη, το βάρος για λογαριασμό της «Φρουράς Τσίπρα», σήκωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Έγιναν τα πάντα προκειμένου να μη συζητήσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα. Αναρτήσεις, προγραφές και στοχοποιήσεις, εσωτερικοί εχθροί και διχασμοί», είπε η Θεσσαλονικιά βουλευτής, που πάντα μιλάει για τα κακώς κείμενα, στα όργανα του κόμματος.

Ο Συμεών Κεδίκογλου, που ανήκει στην ομάδα των «ουδέτερων», χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Κινηθήκαμε με lifestyle που μας κόστισαν στις εκλογές. Δεν γίνεται με τουίτ από τις ΗΠΑ να απονευρώνεται η κοινοβουλευτική ομάδα», είπε ο βουλευτές Εύβοιας - αναφορά που πηγαίνει σε μια ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς και «διεφθαρμένους βουλευτές».

Αίσθηση προκάλεσε, ωστόσο, τα όσα είπε η Έλενα Ακρίτα - που εστίασε στην απαράδεκτη ανακοίνωση σε βάρος του Γιάννη Δραγασάκη.

Υπέρ και κατά Πολάκη

Πάντως και η υπόθεση Πολάκη συζητήθηκε από τους βουλευτές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Χρήστος Γιαννούλης. «Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αθήνα Λινού. Μας είχε βάλει ο πρόεδρος κομματική πειθαρχία για το γάμο, αλλά δεν έφυγε τότε ο Πολάκης με την Κασιμάτη», είπε ο Θεσσαλονικιός βουλευτής.

Αντίθετα, η Ραλλία Χρηστίδου, αντιλαμβανόμενη τον αναβρασμό που προκλήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, στήριξε ανοιχτά τον Χανιώτη βουλευτή. «Δεν έγινε και τίποτα», ανέφερε η βουλευτής του Νότιου Τομέα της Β´ Αθηνών. «Στη Νέα Δημοκρατία μιλούν χειρότερα», είπε στη συνέχεια. Μάλιστα, άφησε αιχμές κατά της Αθηνάς Λινού, υποστηρίζοντας πως «θα μπορούσε να τον υπερασπιστεί».

Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, -που ήταν δίπλα στον Πολακη στην επιτροπή που έγινε το απαράδεκτο περιστατικό-, που είπε ότι «κι αυτοί (οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας) πολλές φορές ανάβουν το φιτίλι».

Επίσης, η βουλευτής Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου, η οποία φέρεται να είπε πως «θα έχω πρόβλημα τώρα που θα γυρίσω στην περιφέρεια μου, με τη διαγραφή».

Αντίθετα, η Κατερίνα Νοτοπούλου σημείωσε πως «αν είχε καταδικαστεί η συμπεριφορά στην Πολιτική Γραμματεία, όπως προτείναμε, δε θα είχαμε φτάσει εδώ».

Νέες αιχμές Κασσελάκη για Τσίπρα

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη δευτερολογία του, άφησε και πάλι αιχμές για την περίοδο του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας «δεν θέλω να πω κάτι, αλλά βρίσκουμε συνέχεια τρύπες».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή