Για όλα τους φταίει ο Τσίπρας - Τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ με την διαγραφή Πολάκη: Αδιανόητοι ισχυρισμοί

Απίστευτες κατηγορίες από τον Πέτρο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ 

Για όλα τους φταίει ο Τσίπρας - Τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ με την διαγραφή Πολάκη: Αδιανόητοι ισχυρισμοί
Eurokinissi
2'

Τα «φαντάσματα» της περιόδου του Αλέξη Τσίπρα στοιχειώνουν για τα καλά τον νέο ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη σε σημείο που ο πρώην πρωθυπουργός τους φταίει για όλα.

Ο εκ των «Κασσελίστας» βουλευτής Πέτρος Παππάς έριξε την ευθύνη για τον Παύλο Πολάκη στον πρώην πρωθυπουργό μιλώντας στο Mega.

«Δείχνει την αποφασιστικότητα του Στέφανου Κασσελάκη. Δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε πολιτικές και συμπεριφορές. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε για πολλά χρόνια ανοχή στην κακώς νοουμενη πολυφωνία και καταδικάστηκε εκλογικά. Θα έπρεπε γενικότερα στον ΣΥΡΙΖΑ να δείχνουμε λιγότερη ανοχή στις προσωπικές τακτικές», είπε ο Πέτρος Παππάς απαντώντας μάλιστα ξεκάθαρα ότι εννοεί την περίοδο Τσίπρα, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Δεν το χωράει ανθρώπου νους πραγματικά, τι διακλαδώσεις έχει η νευρικότητα στους κύκλους του περιβάλλοντος του Στέφανου Κασσελάκη. Με τον Παύλο Πολάκη στους σχεδόν δέκα μήνες που είναι ο Στέφανος Κασσελάκης στην ηγεσία του κόμματος κυριολεκτικά να...αλωνίζει με τις προκλητικές του συμπεριφορές να διαδέχονται η μία την άλλη, για τον κύκλο του νυν προέδρου του κόμματος- όπως τον Πέτρο Παππά- φταίει η προηγούμενη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το πολιτικό κυνηγητό προς τα στελέχη που στήριξαν τον Αλέξη Τσίπρα τώρα οι «Κασσελίστας» βρήκαν νέα ευκαιρία να εξαπολύσουν δηλητήριο για τον πρώην πρόεδρο του κόμματος.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός μιλώντας στο OPEN είπε ότι είναι κατακριτέα η συμπεριφορά του Παύλο Πολάκη, αλλά με τον τρόπο του «χάνει το δίκιο του».

Κασσελάκης: Τον αγαπώ

«Αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση που αναγκαστικά να πάρω. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση γιατί πραγματικά τον αγαπώ κι έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο υπουργειο υγείας και στα νοσοκομεία της χώρας. Όπου πήγαινα μου μιλούσαν για αυτόν. Αλλά στη Βουλή πρέπει να είμαστε θεσμικοί. Και να μιλάμε με τον ανάλογο σεβασμό σε. όλους. Ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέσα στη Βουλή υπάρχουν και όρια και η ΝΔ έχει προσβάλλει το χώρο της βουλής με διάφορες αντιθεσμικές της δράσεις» είπε χθες ο πρόεδρος του κόμματος από το βήμα της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Η παλινωδία αυτή του Κασσελάκη έρχεται μετά τις αντιδράσεις που συνάντησε κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η διαγραφή του από βουλευτές-συνοδοιπόρους του Στέφανου Κασσελάκη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή