Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη: Ήταν έτοιμος για καβγά, δεν είδε εμένα και επιτέθηκε στη συνεργάτη μου

Όλα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Παύλο Πολάκη 

Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη: Ήταν έτοιμος για καβγά, δεν είδε εμένα και επιτέθηκε στη συνεργάτη μου
1'

Το χθεσινό περιστατικό με την επίθεση Πολάκη περιέγραψε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εμείς οι βουλευτές ενέχουμε την θέση του εργοδότου. Είναι το αρχέτυπο του μπούλινγκ του κακού εργοδότου στον εργαζόμενο. Ένας εργοδότης επιτίθεται λεκτικά σε μια κυρία που εργάζεται και βάζει τα κλάματα και δεν μπορεί και να του απαντήσει. Τα δάκρυα της κας Λινού διέσωσαν την τιμή του ΣΥΡΙΖΑ», είπε μιλώντας στο ACTION24.

«Αν είχε ελεγχθεί από την Επιθεώρηση Εργασίας ο κ. Πολάκης και η Βουλή θα είχαν φάει πρόστιμο», ανέφερε σε άλλο σημείο.

«Θέλω να κάνω τη δική μου αυτοκριτική», είπε ακόμη περιγράφοντας την προηγούμενη προσωπική τους αντιπαράθεση. Ανέφερε ότι ο κ. Πολάκης τον διέκοπτε, του φώναζε «και μου ξέφυγε το “ουστ”».

«Είδα πολλά σχόλια υπερ, αλλά εγώ την επόμενη μέρα στη Βουλή είπα συγγνώμη. Υπάρχουν στιγμές που κάποιος άνθρωπος μπορεί να ξεφύγει. Αλλλα ο Πολάκης όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη αλλά είπε πως του την είχαν στημένη. Ποιοι; Η κα Πετρούλια με την κα Λινού; Ο κ. Πολάκης είχε έρθει για καβγά. Μου το είπε πριν η κα Πετρούλια. Και μου είπε μήπως έπρεπε να μην πάω στην Επιτροπή. Ο Πολάκης δεν με είδε και ξέσπασε στη συνεργάτιδά μου. Ναι πιστεύω πως αν ήμουν εκεί θα είχε επιτεθεί σε μένα», πρόσθεσε.

Παράλληλα τον κατηγόρησε ότι είναι «βυθισμένος σε διαρκή συνωμοσιολογία, κατηγορεί για σκάνδαλα και τον Τσίπρα και τον Κασσελάκη».

«Αν δεν το διαγράψουν και από το κόμμα θα έχουν κοροϊδέψει την κοινή γνώμη», τόνισε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή