Πηγές «87» του ΣΥΡΙΖΑ: Θα είμαστε αναξιόπιστοι αν ο Πολάκης δεν παυθεί από τα ηγετικά όργανα

Ζητούν παραπομπή Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας 

Πηγές «87» του ΣΥΡΙΖΑ: Θα είμαστε αναξιόπιστοι αν ο Πολάκης δεν παυθεί από τα ηγετικά όργανα
1'

Την άποψη πως η διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν αρκεί και πως θα πρέπει να καθαιρεθεί από τα ηγετικά όργανα του της Κουμουνδούρου, αλλά και να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, εκφράζουν στελέχη της ομάδας των «87» του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαφορετικά, θεωρούν ότι θα πρόκειται για «επικοινωνιακό ελιγμό» που θα καταστήσει το κόμμα «αναξιόπιστο» στα μάτια της κοινωνίας.

Όπως αναφέρουν οι εν λόγω πηγές, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ από δω και στο εξής ο εκφυλισμός και η γελοιοποίηση.

Συμπληρώνουν, πως ο Παύλος Πολακης δεν είναι ένα απλό μέλος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σφακίων. Είναι μέλος των καθοδηγητικών οργάνων και της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τονίζουν, πως η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική ομάδα δε μπορεί να είναι μια απόφαση που λαμβάνεται εν βρασμώ ούτε ένας επικοινωνιακός ελιγμός για να ξεπεραστεί η πίεση της στιγμής. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να επανεξεταστεί.

Σε κάθε περίπτωση, αναφέρουν, αν η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα δε συνοδευτεί άμεσα με την απομάκρυνση του από τα ηγετικά όργανα και τη παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος,θα μας καταστήσει απολύτως αναξιόπιστους στη κοινή γνώμη.

Τέλος, σημειώνουν πως ο πρόεδρος πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Αλλά πρέπει να αποφασίσει. «Όποιος πατάει σε δυο βάρκες, συνήθως πέφτει στο νερό», είπαν τα ίδια πρόσωπα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή