Παγώνη για Πολάκη: «Δεν μπορείς να κάνεις τον καμπόσο όταν ο άλλος δεν μπορεί να μιλήσει»

Την επίθεση του Παύλου Πολάκη σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, σχολίασε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

Παγώνη για Πολάκη: «Δεν μπορείς να κάνεις τον καμπόσο όταν ο άλλος δεν μπορεί να μιλήσει»
1'

Στο περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη στη Βουλή και την επίθεσή του σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέρθηκε η Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινή Ζώνη στο Action24, η Ματίνα Παγώνη δήλωσε τα εξής: «Δεν μπορώ να καταλάβω πλέον τον Παύλο Πολάκη… έχει αυτές τις εξάρσεις, όλο αυτό το στιλ. Σε εκείνη τη δεδομένη στιγμή, σε μία εργαζόμενη που δεν μπορεί να μιλήσει… δεν μπορείς σε μία γυναίκα να της συμπεριφέρεσαι έτσι.

Όσο και αν εκείνη τη στιγμή μπορεί να είσαι εξοργισμένος για κάποιον λόγο, δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι, δεν είναι σωστές συμπεριφορές αυτές. Όποιος μπαίνει στη Βουλή πρέπει να έχει και μια κόσμια συμπεριφορά. Δεν μπορείς να είσαι έτσι. Δεν μπορείς να κάνεις τον καμπόσο όταν ο άλλος δεν μπορεί να μιλήσει. Είναι μία εργαζόμενη που εκείνη τη στιγμή δεν μπορεί να απαντήσει. Δεν είναι συμπεριφορές αυτές».

Σχετικά με την αντίδραση της κυρίας Λινού, η οποία έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του Κρητικού βουλευτή, είπε:

«Η κα Λινού είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, μια ευαίσθητη γυναίκα που αντέδρασε εκείνη τη στιγμή βλέποντας αυτό το σκηνικό», πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη.

Διαβάστε περισσότερα:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή