Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το συγχαρητήριο μήνυμα Κασσελάκη για τον «χρυσό» Τεντόγλου

«Ο Μίλτος που παραμένει προσγειωμένος ακόμα και όταν βρίσκεται στις ψηλότερες κορυφές. Σε ευχαριστούμε για το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους φετινούς αγώνες. Συγχαρητήρια!» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το συγχαρητήριο μήνυμα Κασσελάκη για τον «χρυσό» Τεντόγλου
EUROKINISSI.
1'

Ο Μίλτος Τεντόγλου απέδειξε με εκκωφαντικό τρόπο πως είναι ένας από τους κορυφαίους όλους των εποχών στο μήκος και έβαλε το όνομα του δίπλα σε αυτό του σπουδαίου Καρλ Λιούις.

Ο Έλληνας άλτης με μια απολαυστική παράσταση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και καλύτερο άλμα στα 8.48μ., κατέκτησε το δεύτερο σερί χρυσό του στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη και έγινε ο δεύτερος μετά τον σπουδαίο Αμερικανό που το καταφέρνει (ο Λιούις έχει τέσσερα σερί χρυσά 1984-1996).

O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης συνεχάρη τον «χρυσό» Τεντόγλου με μια ανάρτησή του.

«Δεύτερο συνεχόμενο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Μετά το Τόκιο, τώρα στο Παρίσι. Ο Μίλτος που παραμένει προσγειωμένος ακόμα και όταν βρίσκεται στις ψηλότερες κορυφές. Σε ευχαριστούμε για το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους φετινούς αγώνες. Συγχαρητήρια!»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή