Δεκαπενταύγουστος: Πού βρίσκονται οι πολιτικοί αρχηγοί

Κοντά στους πιστούς και στους λαμπρούς εορτασμούς σε όλη τη χώρα, αναμένεται να βρεθεί η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας

Δεκαπενταύγουστος: Πού βρίσκονται οι πολιτικοί αρχηγοί
INTIME NEWS
1'

Μία από τις πιο σημαντικές γιορτές της Χριστιανοσύνης, αυτή του Δεκαπενταύγουστου, είναι η σημερινή.

Κοντά στους πιστούς και στους λαμπρούς εορτασμούς σε όλη τη χώρα, αναμένεται να βρεθεί η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται ήδη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Αγιάσο.

Μέχρι στιγμής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει γνωστοποιήσει σε ποιον Ιερό Ναό θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία για την Κοίμηση της Θεοτόκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Τήνο, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης αναμένεται να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί κάλυψη από τηλεοπτικά συνεργεία, φωτογράφους και ΜΜΕ, καθώς η Μονή επλήγη από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Μασταμπά του Ηρακλείου Κρήτης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή