ΣΥΡΙΖΑ: Σοβαρή καταγγελία από την Ζωρζέτα Λάλη - «Δεν δίνω την έδρα μου στον Κασσελάκη»

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως δεν θα δώσει την έδρα της 
INTIME NEWS

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωρζέτα Λάλη, η οποία τόνισε πως δέχεται απειλές για να παραδώσει την έδρα της στον Στέφανο Κασσελάκη.

Η κυρία Λάλη με δήλωσή της στην ιστοσελίδα dnews.gr, ξεκαθάρισε σε κάθε τόνο πως δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα της ενώ όπως τόνισε και τον Μάρτιο είχε τεθεί παρόμοια συζήτηση.

Αναλυτικά η δήλωση της Ζωρζέτας Λάλη:

«Όπως δήλωσα και τον περασμένο Μάρτιο, αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής.

Επ’ ευκαιρία να σας πω ότι έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν».

«Σφυρίζει» αδιάφορα ο ΣΥΡΙΖΑ!

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν στην αναφορά της Ζωρζέτας Λάλη όχι για τις απειλές που δέχεται η βουλευτής αλλά για το αν έχει δημοσιευτεί στην Αυγή τα λεγόμενα του Αυλιανού!

«Δεν υπάρχει σχετικό άρθρο στην Αυγή. Ποτε δεν υπήρξε και ούτε θα μπορούσε να υπάρξει. Είναι ψευδής η αναφορά», αναφέρουν χαρακτηριστικά.