Έχασε την ψυχραιμία του ο Κασσελάκης: Βλέπει οργανωμένο σχέδιο των «87»

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη με επίθεση στους αμφισβητίες - Τους κατηγορεί ότι είναι σε σύγχυση 

Έχασε την ψυχραιμία του ο Κασσελάκης: Βλέπει οργανωμένο σχέδιο των «87»
Αρχείου - Eurokinissi
2'

Έχασε εντελώς την ψυχραιμία του ο Στέφανος Κασσελάκης και βλέπει φαντάσματα, υπονομευτές και εχθρούς.

Σε νέα του παρέμβαση μέσω βίντεο στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βάλει εκ νέου κατά της ομάδας των «87» και κάθε άλλου, που σύμφωνα με τον ίδιο τον αμφισβητεί, αλλά ξεχνάει πάλι τον Παύλο Πολάκη.

Στο βίντεό του κατηγορεί όλους όσοι των αμφισβητούν με αφορμή και τα χθεσινά επεισόδια στην Πολιτική Γραμματεία.

Αναλυτικά μεταξύ άλλων αναφέρει:

Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο: Ο καθημερινός εξευτελισμός του ΣΥΡΙΖΑ ως το συνέδριο, ώστε να μη μείνει κανείς, να απογοητευτείτε πρώτα απ’ όλα εσείς, να πάψετε να στηρίζετε, και ο ΣΥΡΙΖΑ, πλήρως απαξιωμένος, αφενός να μην αλλάξει και αφετέρου να ρευστοποιηθεί σε μία νεφελώδη «Κεντροαριστερά» με «σωτήρα» επιλεγμένο από τη Διαπλοκή.

Διότι αυτά τα σχήματα μόνο μέσω ίντριγκας εμφανίζονται. Η θέση μου δε μου επιτρέπει να το επιτρέψω. Είμαι Πρόεδρος όλων. Όχι μίας φράξιας. Χρέος μου είναι να κρατήσω την αξιοπρέπεια του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως την αξιοπρέπεια του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν σέβονται έστω λίγο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, να αποκαλύψουν ΤΩΡΑ όλες και όλοι τις ειλικρινείς τους προθέσεις. Δεν θα επιτρέψω να καίνε τις ελπίδες μας επί δύο μήνες ως το συνέδριο και να φύγουν αφήνοντας αποκαΐδια.

Προσωπικά, θα προχωρήσω όσο μου επιτρέπουν οι ανθρώπινες δυνάμεις. Σε ένα καταστατικό συνέδριο στο οποίο θα αλλάξουν όλα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα γίνει το κόμμα των μελών, των πολιτών, της ανοιχτής κοινωνίας ή θα γίνει ένα κατάλοιπο που το προσπέρασε η εποχή.

Ας σεβαστούμε όλοι τους ανθρώπους που μας στήριξαν και αγωνιούν.

Δε χρωστούν τίποτα να τους τραβάμε στον πάτο της προσωπικής ιδιοτέλειας. Αξιοπρέπεια τώρα. Ώστε να υπάρξει αντιπολίτευση τώρα. Γιατί παρόλες τις τεράστιες εσωκομματικές προσπάθειες απαξίωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμα και σήμερα έναν φοβάται επειδή δεν τον ελέγχει: Τον δικό σας, τον δικό μας ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή