Σπίρτζης για Κασσελάκη: Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί

Συνεχίζονται τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και η αμφισβήτηση Κασσελάκη 

Σε νέα κριτική για τον Στέφανο Κασσελάκη προέβη ο Χρήστος Σπίρτζης, επιβεβαιώνοντας την τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Με τον κ. Κασελάκη με χωρίζει πολιτισμικό και αξιακό χάος. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί», ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι θέμα “τυφώνα” που χτυπάει το κόμμα. Ο τυφώνας έχει χτυπήσει την ελληνική κοινωνία. Σήμερα, παραδείγματος χάριν, ένα από τα ζητήματα που έπρεπε να αναδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν αναδεικνύει είναι οι απίστευτες αυξήσεις των φαρμάκων για όλους. Χθες ήταν τα κέρδη 8 δισεκατομμυρίων για τις ελάχιστες τράπεζες που έχουμε στη χώρα. Εδώ και ένα χρόνο λοιπόν, δεν πυροβολεί κανείς την ηγεσία, τα στελέχη, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν απομείνει στο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και η ομάδα που αυτή τη στιγμή αν θέλετε ξενίζει των “87” η κριτική και όχι μόνο στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, στήριξε το Στέφανο τον Κασσελάκη και τον ψήφισε, στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Άρα δεν έχουν τρελαθεί όλοι ξαφνικά να ξυπνήσουν ένα πρωί και να πυροβολούν τον Στέφανο Κασσελάκη».

Σήμερα η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη, κάνουν λόγο για μια «τυπική συνεδρίαση» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, την παραμονή της έναρξης της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου. Ωστόσο, η συγκυρία δεν επιτρέπει σε καμία πλευρά της Κουμουνδούρου να το δει με αυτή την οπτική που μεταφέρει η ηγεσία.

Άλλωστε, τα κοινοβουλευτικά μέτωπα είναι πάρα πολλά για τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και η επιλογή αυτή, δίνει νέα τροφή για τα θέματα τα οποία μπορεί να συζητηθούν.