ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο για την ακρίβεια»

Κάνει λόγο για «κακοστημένη παράσταση του κ. Μητσοτάκη που δεν πείθει»
EUROKINISSI

«Η "μάχη" που διεξάγει ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του με την ακρίβεια, θυμίζει αυτή του Δον Κιχώτη με τους ανεμόμυλους: είναι... φανταστική», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο και προσθέτει:

«Τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα μηνιαία τους έξοδα, ενώ ακόμα και το σούπερ μάρκετ έχει μετατραπεί σε είδος πολυτελείας, ο κ. Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο επιχείρησε να κάνει το μαύρο άσπρο, κάνοντας λόγο για μέτρα που αποδίδουν...».

Συνεχίζοντας κάνει λόγο για «κακοστημένη παράσταση του κ. Μητσοτάκη που δεν πείθει» και καταλήγει: «Οι υποσχέσεις περί επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου ενόψει της ΔΕΘ δεν προκαλούν τίποτε άλλο εκτός από φόβο και ανησυχία. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει την επιτάχυνση της διάλυσης του κράτους πρόνοιας, της καταστροφής του φυσικού πλούτου της χώρας και της περαιτέρω ενίσχυσης των διαπλεκόμενων συμφερόντων που στηρίζουν τον κ. Μητσοτάκη».