Ο «έκπτωτος» Κασσελάκης ετοιμάζει... ρεσάλτο στην Κουμουνδούρου - Απίστευτες μεθοδεύσεις

Σε κινήσεις που θυμίζουν πραξικόπημα ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Στέφανος Κασσελάκης και να επανακαταλάβει το γραφείο του στην Κουμουνδούρου

Ο «έκπτωτος» Κασσελάκης ετοιμάζει... ρεσάλτο στην Κουμουνδούρου - Απίστευτες μεθοδεύσεις
2'

Σε πρωτόγνωρες κινήσεις που προδίδουν απόγνωση και πανικό προχωρούν τις τελευταίες ώρες ο «έκπτωτος» πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης και οι ευάριθμοι εναπομείναντες υποστηρικτές του.

Μάλλον ο Κασσελάκης θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ φέουδο και ιδιοκτησία του, αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή, τόσο η δική του και των συνεργατών του, να μην αποδέχονται την πρόταση μομφής που επικύρωσε κατά πλειοψηφία η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Από κύκλους του πρώην προέδρου αφήνεται να διαρρεύσει πως εντός ολίγου θα υπάρξει κάποιου είδους παρέμβαση, επιχειρώντας να σκιάσουν τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 20:00 στα γραφεία του κόμματος, στην Κουμουνδούρου.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, στις 21 και 22 Οκτωβρίου, το «στρατόπεδο» Κασσελάκη ετοιμάζεται να αμφισβητήσει την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής η οποία υπερψήφισε την πρόταση μομφής και έπαψε πλέον ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απόφαση της Συνεδρίασης Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 7ης & 8ης Σεπτεμβρίου 2024

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην συνεδρίαση της 7-8 Σεπτεμβρίου 2024 έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

  1. Σύμφωνα με το άρθρο 20 παράγραφος 4 του Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συγκαλείται έκτακτο συνέδριο για την εκλογή νέου Προέδρου.

(Αποτέλεσμα ψηφοφορίας για την πρόταση μομφής όπως αναγνώστηκε από την Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής και έχει κατατεθεί και στα πρακτικά της συνεδρίασης:

Εγγεγραμμένοι: 294

Ψήφισαν: 286

Έγκυρα: 283

Άκυρα: 1

ΕΛΑΒΑΝ:

ΥΠΕΡ της Πρότασης άρσης εμπιστοσύνης (μομφή): 163 ψήφοι

ΚΑΤΑ της Πρότασης άρσης εμπιστοσύνης (μομφή): 120 ψήφοι

ΛΕΥΚΑ: 2)

  1. Στην ΔΕΘ το κόμμα θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκος Παππάς.
  1. Να συνεδριάσει άμεσα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η οποία εξουσιοδοτείται να φέρει εισήγηση, στην επόμενη συνεδρίαση της Κ.Ε. η οποία θα συγκληθεί το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου 2024, σχετικά με τον οδικό χάρτη όπως επίσης αν θα υπάρξουν και άλλα θέματα προς συζήτηση στο έκτακτο συνέδριο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή