Απόστολος Γκλέτσος: «Ο Κασσελάκης ήταν νάρκισσος – Ήμασταν σε σοκ όταν έφυγε ο Αλέξης Τσίπρας»

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, ανέφερε ότι «η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους, διότι θέλουμε να κάνουμε πραγματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».
EUROKINISSI.

«Ή θα ενωθούμε ή θα πάμε σπίτια μας», τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας σήμερα (17/09) στο MEGA για την επόμενη μέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κόσμος πεινάει. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους, διότι θέλουμε να κάνουμε πραγματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Την πρώτη Κυριακή, ψήφισα τον Νίκο Παππά. Μετά, είπαμε να πάμε με τον Κασσελάκη, είδαμε ένα παλικάρι όμορφο, με όρεξη και ήρθε το σοκ. Αργότερα, είδαμε ότι πρόκειται για ένα παλικάρι με έπαρση, νάρκισσο, που περιοδεύει στα κανάλια για να μας δείξει τον πλούτο του και την προσωπική του ευτυχία και να λέει αρλούμπες.

Ο Τσίπρας δεν μεθόδευσε ποτέ να “πριονίσει” την καρέκλα του Κασσελάκη. Αυτό ήταν στο μυαλό του και αντί να το… γυρίσει λίγο στην Κεντρική Επιτροπή, μίλησε για “κουκουλοφόρους”. Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί. Θα πήγαινα στην αστυνομία και θα του έκανα μήνυση και θα ζητούσα μετ’ επιτάσεως, επειδή μας εξύβρισε, να τον μαζέψουν», επεσήμανε ακόμη.

Στους λόγους για τους οποίους o ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε να διαγράφει φθίνουσα πορεία, ανέφερε ότι «μαζέψαμε 37 δισ. ευρώ και τα δώσαμε όλα στον Μητσοτάκη. Θα μπορούσαμε τα μισά να τα έχουμε μοιράσει. Αυτό μας χρεώνουν. Αντιπολιτευτικά το λάθος μας ήταν η απόλυτη εσωστρέφεια. Συνδικαλιστικά δεν υπάρχουμε. Νομαρχιακή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας άνθρωπος με μία σφραγίδα που παίρνει διαταγή από τον εκάστοτε και λέει τα… δικά του. Αυτά είναι τα προβλήματά μας, για αυτό χάσαμε».