Επίσκεψη Θεοδωρικάκου σε επιχειρηματικές μονάδες στο ΒΙΠΑ Σερρών

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε πως αυτή την περίοδο το ΥΠΑΝ χρηματοδοτεί με 90 εκατομμύρια ευρώ σε ολόκληρη την χώρα, την επέκταση και την αναβάθμιση είκοσι επιχειρηματικών πάρκων

Επίσκεψη Θεοδωρικάκου σε επιχειρηματικές μονάδες στο ΒΙΠΑ Σερρών
2'

Στην δημιουργία ενός νέου παραγωγικού μοντέλου για την χώρα μέσα από την ενίσχυση της ελληνικής βιομηχανίας, αναφέρθηκε ο Yπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος από τις Σέρρες όπου βρίσκεται σήμερα προκειμένου να εγκαινιάσει το απόγευμα την SEREXPO 2024, την ετήσια έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών που διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών.

Συνοδευόμενος από την υφυπουργό Βιομηχανίας Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου, ο Yπουργός το μεσημέρι επισκέφθηκε βιομηχανικές μονάδες και επιχειρήσεις που βρίσκονται στο Βιομηχανικό Πάρκο (ΒΙΠΑ) Σερρών. Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με επιχειρηματίες αλλά και εργαζόμενους για θέματα που αφορούν με την διαχείριση του Βιομηχανικού Πάρκου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε ότι τόσο το υπουργείο όσο και η κυβέρνηση βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους της δουλειάς, της δημιουργίας και του επιχειρείν, τους στηρίζουν έμπρακτα και συζητούν μαζί τους όλα τα προβλήματα ώστε να βρεθούν λύσεις.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε πως αυτή την περίοδο το ΥΠΑΝ χρηματοδοτεί με 90 εκατομμύρια ευρώ σε ολόκληρη την χώρα, την επέκταση και την αναβάθμιση είκοσι επιχειρηματικών πάρκων.

«Στο βιομηχανικό πάρκο στις Σέρρες», σημείωσε με έμφαση ο Υπουργός, «υλοποιείται το έργο του υποσταθμού, καθώς υπάρχει σοβαρό θέμα με την διασφάλιση της ενέργειας αλλά και με το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας. Συνεπώς, πάμε να αντιμετωπίσουμε ένα από αυτά τα προβλήματα και να στηρίξουμε την αναβάθμιση του βιομηχανικού πάρκου που έχει μεγάλες προοπτικές και θέλουμε να γίνει ένας πυλώνας για την οικονομία μας στις Σέρρες και ευρύτερα στη βόρεια Ελλάδα. Το θέμα της ενέργειας έχει ευρύτερες προεκτάσεις, δεν αφορά μόνο το ΒΙΠΑ των Σερρών αλλά όλη την Ελλάδα, οπότε πρέπει να δοθούν συνολικά λύσεις».

Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε τέλος, ότι μέσα από την στήριξη και την ενίσχυση του επιχειρείν η κυβέρνηση και το υπουργείο θέλουν να στείλουν και ένα μήνυμα προς όλους τους νέους ότι αξίζει να μείνουν στον τόπο τους, να ονειρευτούν εδώ και να κάνουν πράξη τους στόχους και τα όνειρά τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή