Φάμελλος μετά την υποψηφιότητα για την ηγεσία: «Πρέπει να υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα»

«Θέλω να επιστρέψουν όσοι απογοητεύθηκαν, μιλάω για τον κόσμο. Υπάρχουν φίλοι, οι οποίοι απηύδησαν και έλεγαν ότι “αυτό δεν είναι Αριστερά”. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί», υπογράμμισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Φάμελλος μετά την υποψηφιότητα για την ηγεσία: «Πρέπει να υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα»
EUROKINISSI.
2'

Ο τέως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, υπογράμμισε ότι «με τον προηγούμενο Πρόεδρο, το κόμμα δεν είχε “καθαρή” πολιτική. Η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε να κάνει μομφή εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη. Τώρα, όμως, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και θέλω να επιστρέψουν όσοι απογοητεύθηκαν», σε σημερινή (27/09) συνέντευξη στο OPEN.

«Υπάρχει σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα και κατατίθεται. Πρέπει να συνδέσουμε ξανά τη χώρα με τον πολίτη. Υπάρχουν φίλοι, οι οποίοι απηύδησαν και έλεγαν ότι “αυτό δεν είναι Αριστερά”. Αυτός ο χώρος είναι αναγκαίος, πρέπει να προστατεύσουμε το κόμμα αλλά όχι σαν κειμήλιο. Προσκαλώ τον κόσμο να μάς εμπιστευθεί. Πρέπει να χτίσουμε ξανά. Λείπει η λέξη “προκοπή” από την Ελλάδα. Να δουλεύεις, να είσαι κοντά στην κοινωνία, να βρίσκεις το δίκιο σου», επεσήμανε ακόμη.

«Η θέση του Προέδρου δεν είναι αξίωμα ή εξουσία, αλλά ευθύνη. Δεν μπορώ να κάτσω σπίτι μου, αμίλητος. Κανείς δεν περισσεύει. Προσωπικά, είμαι ταυτισμένος με τις ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ», προσέθεσε ο κ. Φάμελλος.

Το πρωί της Πέμπτης (26/09), ο κ. Φάμελλος δήλωσε «παρών» στην εκλογική κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του, όπως είχε γράψει πρώτο το Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή