Επίθεση Παππά σε Μητσοτάκη και ... βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την δράση τους στο διαδίκτυο

Η παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να υποβοηθά το κοινοβουλευτικό μας έργο, ούτε να το υποκαθιστά ούτε να το επισκιάζει» είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ο Νίκος Παππάς.

Επίθεση Παππά σε Μητσοτάκη και ... βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την δράση τους στο διαδίκτυο
Motionteam.gr
2'

Βολές τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ο πρόεδρός της Νίκος Παππάς.

Ενώ αρχικά ο λόγος του ήταν αντιπολιτευτικός, με τον ίδιο να καταλογίζει ευθύνες στην κυβέρνηση για τις φυσικές καταστροφές αλλά και να ζητά ενημέρωση για τις εξελίξεις στα εθνικά, αποφάσισε να στρέψει την κριτική του και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη ... δράση τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ζήτησε συγκεκριμένα «η παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να υποβοηθά το κοινοβουλευτικό μας έργο. Ούτε να το υποκαθιστά, ούτε πολύ περισσότερο να το επισκιάζει», λέγοντας ότι «η δραστηριότητά μας εντός του κοινοβουλίου μπορεί να είναι ενοποιητική και πολλαπλασιαστική για το χώρο μας».

Να υπερασπιστούμε την κυβέρνηση Τσίπρα

Ο Νίκος Παππάς δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην κυβέρνηση, καταλογιζοντάς της «ιστορικό αναθεωρητισμό»: «Είναι πασιφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ξεδιπλώσει και υλοποιεί μία στρατηγική ιστορικού αναθεωρητισμού σε δύο επίπεδα. Με ένα υποτιθέμενο προοδευτικό - κεντρώο περίβλημα και ενώ έχει ενσωματώσει πρόσωπα και στρατηγικές της ακροδεξιάς του 2000, εργαλειοποιεί και εκλογικεύει τα επιχειρήματα και τα αφηγήματα της άκρα δεξιάς στην Ελλάδα. Επιχειρεί να σβήσει από τη συλλογική μνήμη την περίοδο του μετεμφυλιακού κράτους και της χούντας, της πολιτικής ανωμαλίας που πολλοί αγωνιστές αλλά κυρίως η Δημοκρατία μας πλήρωσαν. Στόχος, προφανώς, να ξεπλυθεί η ακροδεξιά και οι ιστορικές ευθύνες της», υπογράμμισε ο Νίκος Παππάς.

«Την ίδια στρατηγική επιλογή εφαρμόζει ο κ. Μητσοτάκης και για την περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλει να σβήσει από τη συλλογική μνήμη τις κεντρικές, κορυφαίες, ιστορικές ευθύνες της Ν.Δ. από την πρόσφατη ιστορία. Δε θέλει να θυμόμαστε ότι το 2010 είχαμε τυπική χρεοκοπία και ότι μέχρι το 2015 χάσαμε το 25% του ΑΕΠ. Θέλει να θυμόμαστε ένα εξάμηνο, λέει, του 2015. Και κάνει μία συστηματική προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας όπου οι υπεύθυνοι της χρεοκοπίας εγκαλούν την παράταξη που κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και να τη βγάλει με την κοινωνία όρθια. Και ενώ δεν είχε τη δυνατότητα των χρηματοδοτικών εργαλείων και των δημόσιων δαπανών που έχει ο κ. Μητσοτάκης» συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή