ΠΑΣΟΚ: Στον «αέρα» το debate των Ανδρουλάκη - Δούκα - Τα προβλήματα με την ημερομηνία

Οι εκπρόσωποι των Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα συμφώνησαν στις λεπτομέρειες αλλά δεν τα βρήκαν στην ημερομηνία διεξαγωγής του debate για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Στον «αέρα» το debate των Ανδρουλάκη - Δούκα - Τα προβλήματα με την ημερομηνία
Newsbomb.gr
2'

Συμφωνία για τη διεξαγωγή του debate αλλά διαφωνία ως προς την ημέρα ήταν το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων μεταξύ των πλευρών των δύο υποψηφίων του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα.

Η συνεδρίαση των εκπροσώπων ξεκίνησε στις 18:00 την Τρίτη (8 Οκτωβρίου) και κράτησε 45 λεπτά, με τις αποφάσεις να προκύπτουν σε θετικό κλίμα. Αρχικά υπήρξε συμφωνία σχετικά με το φορμάτ του debate. Όπως έγινε γνωστό οι υποψήφιοί θα κινηθούν σε παρόμοια μοντέλο τηλεμαχίας με την προηγούμενη φορά. Επίσης θα υπάρχει μία ακόμη θεματική ενότητα που αφορά το κόστος ζωής και την καθημερινότητα των πολιτών. Την ενότητα την έβαλε στο τραπέζι η πλευρά του Χάρη Δούκα και η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη τη δέχτηκε χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Όλα όδευαν καλώς μέχρι τη στιγμή που συζητήθηκε το θέμα της ημερομηνίας για τη διεξαγωγή του debate. Ειδικότερα, το «σφικτό» πρόγραμμα των δύο υποψηφίων φαίνεται πως δεν άφησε πολλά περιθώρια συμφωνίας.

Οι πιθανές ημερομηνίες για το debate Ανδρουλάκη – Δούκα

Η πρώτη ημερομηνία που έπεσε στο τραπέζι είναι αυτή της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου. Κάτι τέτοιο όμως φάνταζε αδύνατον, καθώς δεν υπήρχε ο απαιτουμενος χρόνος για να οργανωθουν τα δύο στρατόπεδα. Την Τετάρτη μάλιστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα βρίσκεται σε προγραμματισμένη περιοδεία στην Ηλεία την οποία δεν είχε επισκεφθεί στον πρώτο γύρο.

Ακολούθησε η ημέρα της Πέμπτης, 10 Οκτωβρίου. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας της εθνικής ομάδας με την αντίστοιχη της Αγγλίας όμως φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο καθώς θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Και τέλος, η ημερομηνία της Παρασκευής, 11 Οκτωβρίου. Και σ’ αυτήν την ημερομηνία όμως υπάρχουν εμπόδια, καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει προγραμματισμένη προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.

Το ζήτημα της ημερομηνίας για τη διεξαγωγή του debate λοιπόν είναι σε εκκρεμότητα και αναμένεται να συζητηθεί εκ νέου πολύ σύντομα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή