ΣΥΡΙΖΑ – Φαραντούρης: «Το εξώδικο Κασσελάκη βαραίνει το κόμμα – Θεωρώ ότι θα κάνουμε ντιμπέιτ»

«Αντί να στέλνει εξώδικα, να κάτσει στο τραπέζι του διαλόγου», ανέφερε ο ένας εκ των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, για τον Στέφανο Κασσελάκη.

ΣΥΡΙΖΑ – Φαραντούρης: «Το εξώδικο Κασσελάκη βαραίνει το κόμμα – Θεωρώ ότι θα κάνουμε ντιμπέιτ»
EUROKINISSI.
1'

Ο ένας εκ των διεκδικητών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νικόλας Φαραντούρης, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση να απορρίψει την πρόσκληση του Παύλου Πολάκη για συνάντηση των «5» στην Κουμουνδούρου.

Ως αποτέλεσμα, οι Παύλος Πολάκης και Στέφανος Κασσελάκης είχαν κατ’ ιδίαν συζήτηση, στον απόηχο της οποίας ο έκπτωτος Πρόεδρος του κόμματος εξακολουθεί να βρίσκεται σε δεινή θέση.

Ο τέως επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να συντηρήσει τη σκληρή γραμμή, καθώς αρνήθηκε να αποσύρει το εξώδικο που απέστειλε στα όργανα του κόμματος, προκαλώντας την οργή των πάντων εναντίον του.

Ο Νικόλας Φαραντούρης υπογράμμισε σήμερα (11/10) ότι «αντί να στέλνει εξώδικα, θα ήταν προτιμότερο να κάτσει στο τραπέζι του διαλόγου. Αυτή η κατάσταση σαφώς και βαραίνει το κόμμα», μιλώντας στο ΣΚΑΪ. «Θεωρώ ότι θα υπάρξει ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων», προσέθεσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή