Γεωργιάδης για «μπλόκο» σε Κασσελάκη: «Τον απέκλεισαν γιατί ήξεραν ότι θα τους κέρδιζε»

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη μετά τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη

Γεωργιάδης για «μπλόκο» σε Κασσελάκη: «Τον απέκλεισαν γιατί ήξεραν ότι θα τους κέρδιζε»
Eurokinissi
2'

Μέσω ανάρτησης στα social media, ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε για το «μπλόκο» στον Στέφανο Κασσελάκη, επισημαίνοντας πως «τον απέκλεισαν γιατί ήξεραν ότι θα τους κέρδιζε».

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο X, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη: «Η άποψή μου για τον Στέφανο Κασσελάκη είναι γνωστή. Δεν τον εκτιμώ ούτε καν λίγο. Άλλο όμως αυτό και άλλο ο αντιδημοκρατικός τρόπος αποκλεισμού του. Μία κομματική πλειοψηφία υφισταμένη πριν καν αυτός εκλεγεί για πρώτη φορά, τον αποκλείει διότι στην πραγματικότητα ξέρουν ότι, σε ανοικτές εκλογές, θα τους κέρδιζε».

Ακόμα, μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε: «Αυτοί οι άνθρωποι, με αυτή τη νοοτροπία, μιλούν τόσα χρόνια για Δημοκρατία κλπ. Φαρισαίοι, Υποκριτές! Κατέστησαν τον κ. Κασσελάκη συμπαθή στην κοινή γνώμη και τον ΣΥΡΙΖΑ ένα πολιτικό απολίθωμα ξεκομμένο από την κοινωνία».

Εν συνεχεία, ο υπουργός Υγείας σημείωσε: «Ο "Δημοκρατικός Συγκεντρωτισμός", δηλαδή ο Ολοκληρωτισμός του Κομμουνισμού, που έμαθαν όλοι αυτοί εκεί από νεαρά ηλικία, εξακολουθεί να είναι βαθιά ριζωμένος μέσα τους. Όπως καταλαβαίνετε, από τύχη γλυτώσαμε το 2015 και από την "Αγία" Ε.Ε., που δεν τους άφησε αυτή τους την νοοτροπία, να την ασκήσουν και πάνω στο σύνολο του ελληνικού λαού».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή