Θεοχαρόπουλος: Επιλογή ρήξης από Κασσελάκη, η πλατφόρμα

Επιβεβαιώνει καθημερινά με όσα κάνει και λέει ότι ορθώς υπήρξε η άρση της εμπιστοσύνης και δεν εγκρίνεται η υποψηφιότητα του, τονίζει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Θεοχαρόπουλος: Επιλογή ρήξης από Κασσελάκη, η πλατφόρμα
INTIME NEWS
1'

Επίθεση σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που χαρακτήρισε «επιλογή ρήξης» από την πλευρά του έκπτωτου προέδρου, η διαδικτυακή πλατφόρμα εγγραφής μελών.

«Είναι απαράδεκτοι οι προπηλακισμοί των υποστηρικτών του Κασσελάκη στην Κ.Ε., στις οργανώσεις στον προσυνεδριακο διάλογο και παντού.

Όσοι επιχειρήσατε τεχνητά να πετύχετε έλλειψη απαρτίας και αποτύχατε, προσπαθήσατε να υπονομεύσετε την δημοκρατική λειτουργία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένει πάρα τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων να λέει ότι είναι πρόεδρος.

Και για το εξώδικο λέει ότι καλώς το έκανε. Και προσβάλλει την Κ.Ε. καθημερινά. Την ίδια Κ.Ε. που τον στήριζε έως τον Σεπτέμβριο και τότε ήταν καλή. Μετά έγινε απονομιμοποιημένη. Δεν μπορεί να αποδεχθεί τους κανόνες της Δημοκρατίας.

Η δημιουργία διαδικτυακής πλατφόρμας είναι άλλο ένα πρωτοφανές γεγονός, μια επιλογή ρήξης του Στέφανου Κασσελάκη με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιβεβαιώνει καθημερινά με όσα κάνει και λέει ότι ορθώς υπήρξε η άρση της εμπιστοσύνης και δεν εγκρίνεται η υποψηφιότητα του».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή