Δραγασάκης:Μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καθεστωτική αλλαγή

Την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, σε μορφές συνεργατικής «κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας» εξέφρασε ο υπεύθυνος προγράμματος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, παρουσία και εκπροσώπου της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟ.ΜΕ, σε εκδήλωση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, θέτοντας επίσης ζητήματα «παραγωγικής ανασυγκρότησης» και «διλήμματα δημοκρατίας».

Δραγασάκης:Μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καθεστωτική αλλαγή
1'

«Επιβάλλεται π.χ. να ξαναδούμε, αν είναι πρόοδος να καταστρέφουμε ένα μοναδικό δάσος, ή να θάβουμε τα αρχαία μας, κ.α.», τόνισε ο κ. Γιάννης Δραγασάκης, ενώ αναφερόμενος στο θέμα της επένδυσης χρυσού στη Χαλκιδική πρόσθεσε: «Μιλώντας για επενδύσεις το θέμα δεν είναι μόνο η άμεση απόδοση, αλλά και τι αφήνουμε μετά και για τα παιδιά μας».

Ο κ. Δραγασάκης, ανέφερε ότι η κρίση και «τα αδιέξοδα του νεοφιλελευθερισμού» μπορούν να ειδωθούν παράλληλα και ως μια ευκαιρία για «μια μεγάλη πολιτική και κοινωνική αλλαγή και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη» και πρόσθεσε: «Μια μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μια συνέχεια των προηγούμενων, επειδή τα προβλήματα είναι τέτοια, αλλά θα είναι μια τομή, μια καθεστωτική αλλαγή».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή