Πυρ ομαδόν κατά ΣΥΡΙΖΑ απ’ τους τρεις κυβερνητικούς συνεταίρους!

Φαίνεται ότι στα επικοινωνιακά επιτελεία των τριών κυβερνητικών συνεταίρων τουλάχιστον γι’ αυτή την περίοδο έχει περάσει η τάση ότι «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση»

Πυρ ομαδόν κατά ΣΥΡΙΖΑ απ’ τους τρεις κυβερνητικούς συνεταίρους!
2'

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb αναφέρουν, ότι σε αλλεπάλληλες επαφές που έγιναν αυτές τις μέρες και ειδικά μετά την οριστικοποίηση της νέας οικονομικής κατοχής του μαρτυρικού νησιού, της Κύπρου, αποφασίστηκε τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης να περάσουν σε άμεση επικοινωνιακή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως, αλλά και εναντίον άλλων πολιτικών δυνάμεων που αντιστάθηκαν και καταδικάζουν τη «λύση» που επέλεξε η τρόικα και οι συνεταίροι αποδέχτηκαν. Και όταν λέμε και άλλες πολιτικές δυνάμεις, εννοούμε τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το ΚΚΕ.

Όπως συμφωνήθηκε, η βασική γραμμή της επικοινωνιακής επίθεσης των συγκυβερνώντων θα είναι:

- Δεν υπάρχει εναλλακτική εκτός της τρόικας και της ευρωζώνης και όσοι λένε ΟΧΙ είναι «τζάμπα μάγκες» και δημαγωγοί και ουσιαστικά σπρώχνουν σε χρεοκοπία!

Και το έχουν άμεση ανάγκη αυτό το επικοινωνιακό «ξεσάλωμα» και το Μαξίμου και το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, αλλά και τα δημοσιογραφικά τους «καρακόλια».

Γνωρίζουν ότι μετά τα όσα συνέβησαν στην Κύπρο, η τρόικα θα επιστρέψει με άγριες διαθέσεις σε λίγες μέρες στην Αθήνα. Και η κυβέρνησή τους δεν έχει άλλη επιλογή απ’ το «ναι σε όλα», είναι δεμένη χειροπόδαρα!

Και είναι πιθανό να δούμε «αγριότητες» και για τα χαράτσια και για τις απολύσεις στο δημόσιο και σε πολλά άλλα ζητήματα που καίνε.

Συνεπώς φροντίζουν από τώρα να ακυρώσουν (αυτή την αυταπάτη έχουν…) κάθε αντίθετη φωνή, ώστε να περάσουν πιο εύκολα τους συμβιβασμούς και τους μονοδρόμους τους…

Επιπλέον είναι περιδεείς για όσα (φοβούνται ότι) έρχονται και για την Ελλάδα, μετά τη «λύση» που επιβλήθηκε στην Κύπρο…

Το Μαξίμου άλλωστε βλέπει να πέφτει δημοσκοπικά η Ν.Δ. και μετά και τις τελευταίες εξελίξεις η ανησυχία των επιτελών του Αντ. Σαμαρά έχει γίνει πανικός.

Το ΠΑΣΟΚ διαπιστώνει ότι είναι και παραμένει καθηλωμένο στα επίπεδα του 7-8%, με τάσεις πτωτικές!

Η ΔΗΜΑΡ απ’ τη μεριά της αντικρίζει τα ποσοστά της να φθίνουν διαρκώς.

Η κοινή τους –επαναλαμβάνουμε- απόφαση είναι «χτυπάτε τον ΣΥΡΙΖΑ και όλους όσους τολμούν να αρθρώσουν λόγο διαφορετικό απ’ το ΝΑΙ σε όλα, για να περισωθεί ό,τι είναι δυνατό να περισωθεί».

Σε αυτά τα πλαίσια θα αρχίσουν και επικοινωνιακές επιθέσεις και κατά της σύγκλισης ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων, έστω κι αν αυτή η σύγκλιση περιορίζεται σε συγκεκριμένο ζήτημα.

Την έχουν απόλυτη και άμεση ανάγκη αυτή την «αντεπίθεση» τα κυβερνητικά συνεταιράκια.

Άλλωστε από πού πιάνεται ο πνιγμένος;

Είναι κι ο τρόμος απ’ τα μελλούμενα, που τα βλέπουν διαρκώς να σιμώνουν, οπότε…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή