Κόντρα Βορίδη – Παπαδημούλης στον ραδιοφωνικό αέρα

Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον ραδιοφωνικό αέρα του real fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Κόντρα Βορίδη – Παπαδημούλης στον ραδιοφωνικό αέρα
1'

Επί τάπητος τέθηκαν τα θέματα του πρωτογενούς πλεονάσματος, της φοροδιαφυγής, του φορολογικού νομοσχεδίου, αλλά και των πρωτοβουλιών που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες που δεν δύνανται να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος.

«Χρειάστηκε η παρέμβαση του Πρωθυπουργού για να λυθούν σημαντικά κοινωνικά προβλήματα, όπως οι διακοπές ηλεκτροδότησης στα νοικοκυριά » είπε ο Μάκης Βoρίδης και παραδέχτηκε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις από τους αρμόδιους φορείς. Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ότι γίνονται μικρά βήματα για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε και στην πρόταση του Παναγιώτη Λαφαζάνη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο από την ευρωζώνη. «Η άποψη του κ. Λαφαζάνη είναι σεβαστή, αλλά είναι μειοψηφική», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:04ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έρχεται το WiFi στο Μετρό